[Reluarea procedurii de selecție] CSM selectează 20 avocați pentru a oferi consultanţă juridică pentru grupurile vulnerabile

25 nov. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1318
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 noiembrie 2016: Reluarea procedurii de selecție (termen-limită: 15 decembrie 2016)

Baroul Dolj anunță reluarea, de către CSM, a procedurii pentru selecția în cadrul proiectului „Îmbunătățirea accesului la justiție. O abordare integrată cu accent pe populația romă și alte grupuri vulnerabile”, finanțat prin programul RO 24 „Întărirea capacității judiciare și cooperare”, aferent Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014, a unor experți-avocați care să furnizeze consultanță juridică directă pentru grupurile vulnerabile, cu accent pe populația de etnie romă.

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 15 decembrie 2016, ora 10:00.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Pentru mai multe informații consultați anunțul CSM.

Sursa informației


CSM selectează 20 avocați pentru a oferi consultanță juridică pentru grupurile vulnerabile, în special pentru romi

CSM a anunțat inițierea unei proceduri pentru selecția a unor experți-avocați care să furnizeze consultanță juridică directă pentru grupurile vulnerabile, cu accent pe populația de etnie romă.

Selecția are loc în cadrul proiectului „Îmbunătățirea accesului la justiție.O abordare integrată cu accent pe populația romă și alte grupuri vulnerabile”, finanțat prin programul RO 24 „Întărirea capacității judiciare și cooperare”, aferent Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

Activitatea specifică se va derula în spațiile amenajate la sediile Tribunalelor Buzău, Cluj, Dolj și Mureș, Judecătoriei sector 3 București și Curții de Apel Oradea.

Activitatea va fi implementată în perioada septembrie 2016 – aprilie 2017.

Termenul-limită pentru depunerea ofertelor este 5 septembrie 2016, ora 15:00.

Pentru mai multe detalii consultați invitația de participare.

Sursa informației

[Reluarea procedurii de selecție] CSM selectează 20 avocați pentru a oferi consultanță juridică pentru grupurile vulnerabile was last modified: noiembrie 28th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter