[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Şedinţele Secţiei pentru procurori din 11 februarie 2020

12 feb. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 319

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 11 februarie 2020: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședințele Secției pentru procurori din 11 februarie 2020.

Pentru a consulta ordinea de zi soluționată a ședinței de la ora 9:15, apăsați, vă rugăm aici.

Pentru a consulta ordinea de zi soluționată a ședinței de la ora 10:00, apăsați, vă rugăm aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru ședința secției pentru procurori din data de 11 februarie 2020, ce va avea loc la ora 9:15 și va trata delegarea/prelungirea delegării în funcție de conducere/execuție, precum și eliberarea din funcție, prin pensionare.

O altă ședință va avea loc la ora 10:00 și va trata avizarea propunerilor ministrului justiției de numire în funcțiile de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție și procuror șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

 

Pentru a consulta ordinea de zi a ședinței de la 0ra 9:15, apăsați, vă rugăm aici.

Pentru a consulta ordinea de zi a ședinței de la 0ra 10:00, apăsați, vă rugăm aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședințele Secției pentru procurori din 11 februarie 2020 was last modified: februarie 12th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter