[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 12 ianuarie 2022

13 ian. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 96
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 12 ianuarie 2022.

Ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară poate fi vizualizată aici.

Alpha Phone POS aduce profesioniștilor din domeniul juridic 12 luni cu zero comision de administrare la pachetele Alpha Professional

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară, ce va avea loc în data de 12 ianuarie 2022.

Ordinea de zi pentru ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

 

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

 

📞VEZI ȘI CSM. ȘEDINȚA PLENULUI DIN DATA DE 11 IANUARIE 2022

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori în materie disciplinară din data de 12 ianuarie 2022 was last modified: ianuarie 12th, 2022 by Universul Juridic
Original Black Friday pe UJmag.ro!

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter