[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din 28 octombrie 2020

28 oct. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 61
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 28 octombrie 2020: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (www.csm1909.ro) a publicat ordinea de zi soluționată a ședinței secției pentru procurori din 28 octombrie 2020.

Astfel, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

– Delegare/prelungire delegare în funcție de conducere/execuție, eliberare din funcție, prin pensionare etc.

– Avizarea favorabilă a numirelor la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a procurorilor declarați admiși la interviul organizat în perioada 19-20 octombrie 2020 etc.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat ordinea de zi pentru ședința secției pentru procurori din 28 octombrie 2020, ce va avea loc la ora 9:30 și va trata:

– Delegare/prelungire delegare în funcție de conducere/execuție, eliberare din funcție, prin pensionare etc.

– Notă privind avizarea numirii la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a procurorilor declarați admiși la interviul organizat în perioada 19-20 octombrie 2020.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

CSM. Selecție candidat pentru funcția de judecător la Curtea de Justiție a Uniunii Europene” icon=”🔔” target=”blank” color=”ff0000″ textcolor=”ffffff”]Vezi și [UPDATE: Rezultate interviu] CSM. Selecție candidat pentru funcția de judecător la Curtea de Justiție a Uniunii Europene

Pachet: Principiile procedurei judiciare
[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din 28 octombrie 2020 was last modified: octombrie 28th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter