[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din 14 iunie 2022

15 iun. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 60

UPDATE: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru procurori din data de 14 iunie 2022.

Astfel:

− Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a avizat favorabil numirea la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a următorilor procurori declarați admiși la interviul organizat în data de 6 iunie 2022;

− Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii l-a desemnat ca membru supleant reprezentant al Secției în Comisia de concurs pentru numirea inspectorului șef al Inspecției Judiciare pe domnul procuror C. O., membru al Consiliului Superior al Magistraturiinetc.

Ordinea de zi a secției pentru procurori poate fi vizualizată aici.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Soluția informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru procurori din data de 14 iunie 2022, care va trata:

− Notă privind avizarea numirii la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a procurorilor declarați admiși la interviul organizat în data de 6 iunie 2022 (13431/2022);

− Notă privind constituirea comisiei de concurs din cadrul concursului pentru numirea în funcție a inspectorului șef al Inspecției Judiciare etc.

Ordinea de zi pentru ședința Secției pentru procurori poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

(Copyright foto: freepik)

Sursa informației

 

🔔Vezi și CSM. Situația posturilor de procuror vacante la data de 8 iunie 2022

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru procurori din 14 iunie 2022 was last modified: iunie 15th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.