[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din data de 28 octombrie 2021

29 oct. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 84
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update: Ordinea de zi soluționată

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru judecători din data de 28 octombrie 2021.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Astfel, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

− Numirea în funcție de conducere, delegare/prelungire delegare în funcții de conducere, delegare/detașare în funcție de execuție, eliberare din funcție, prin pensionare;

− Aprobarea componenței comisiilor de examinare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor, organizat în perioada septembrie-decembrie 2021;

− Respingerea propunerii Colegiului de conducere al Tribunalului Timiș privind reorganizarea Secției I, prin înființarea Secției a III-a civilă.

Ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru judecători poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Pe pagina oficială (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători din data de 28 octombrie 2021, începând cu ora 10:30, care va trata:

− Numirea în funcție de conducere, delegare/prelungire delegare în funcții de conducere, delegare/detașare în funcții de execuție, eliberare din funcție, prin pensionare;

− Contestații formulate împotriva hotărârilor Comisei de organizare a concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor, organizat în perioada septembrie-decembrie 2021;

− Propunerile privind componența comisiilor de examinare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor, organizat în perioada septembrie-decembrie 2021.

Ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători poate fi vizualizată aici.

Videoconferința regională de insolvență Buzău

Pentru mai multe informații, vă rugăm consultați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și [UPDATE: Desfășurare testare psihologică/Repartizare candidați] CSM. Concursul/Examenul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii (7 septembrie – 9 decembrie 2021)

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din data de 28 octombrie 2021 was last modified: octombrie 29th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.