[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din data de 10 iunie 2021

11 iun. 2021
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 55

Update 10 iunie 2021: Ordinea de zi soluționată

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi soluționată pentru ședința Secției pentru judecători din data de 10 iunie 2021.

Astfel, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât:

− Numirea în funcție de conducere, delegarea/prelungirea delegării în funcții de conducere/execuție, eliberarea din funcție, prin pensionare, detașarea unor judecători etc.

− Admiterea sesizărilor formulate de judecători privind posibila afectare a reputației profesionale, precum și a independenței puterii judecătorești;

− Aprobarea organizării concursului pentru ocuparea a 3 posturi de grefier cu studii superioare juridice vacante la instanțele din raza de competență a Curții de Apel Timișoara;

− Aprobarea organizării concursului pentru ocuparea a nouă posturi de grefier cu studii superioare juridice la instanțele din raza de competență a Curții de Apel Ploiești;

− Validarea rezultatelor concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curți de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii desfășurat în perioada martie−iunie 2021;

− Numirea în funcții de conducere a judecătorilor declarați admiși la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere la curți de apel, tribunale și judecătorii, desfășurat în perioada martie−iunie 2021.

Ordinea de zi soluționată a ședinței Secției pentru judecători poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători din data de 10 iunie 2021, începând cu ora 11:00, care va trata:

− Numirea în funcție de conducere, delegare/prelungire delegare în funcții de conducere/execuție, eliberare din funcție, prin pensionare, detașare etc.

− Sesizări formulate de judecători privind posibila afectare a reputației profesionale, precum și a independenței puterii judecătorești etc.

Ordinea de zi pentru ședința Secției pentru judecători poate fi vizualizată aici.

Pentru mai multe informații, vă rugăm consultați sursa informației.

Sursa informației

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Vezi și CSM. Minuta întâlnirii comisiei nr. 2 – judecători „Resurse umane și organizare” din data de 7 iunie 2021

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ședința Secției pentru judecători din data de 10 iunie 2021 was last modified: iunie 11th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter