CSM. Regulamentul privind transferul judecătorilor

24 oct. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 337

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 24 octombrie 2019, CSM a dat publicității proiectul de Regulament privind transferul judecătorilor.

În baza prevederilor art. 7 alin. (13) din lege se va aplica procedura de urgentă, justificată de calendarul strâns de adoptare. În acest sens procedura de transparență se va derula într-un interval de 10 zile.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Redăm mai jos respectivul calendar:

18 iunie 2019 – Publicarea anunțului prevăzut la art. 7 alin (2) din Legea 52/2003 însoțit de expunerea de motive și textul complet al proiectului de Regulament;

18 iunie 2019 – 28 iunie 2019 – Perioada în care pot fi trimise în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul de Regulament, sau solicitarea unei dezbateri publice;

28 iunie 2019 – Elaborarea raportului de centralizare a propunerilor și recomandărilor primite în etapa scrisă și verbală;

1 iulie 2019 – Data estimată a ședinței de adoptare a proiectului de hotărâre în cadrul comisiei de specialitate conform prevederilor art. 531 din Legea 317/2004.

 

Pentru a consulta textul complet al proiectului de act normativ, vă rugăm, urmați sursa informației.

 

Sursa informației

CSM. Regulamentul privind transferul judecătorilor was last modified: octombrie 24th, 2019 by Redacția ProLege
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Redacția ProLege

Redacția ProLege

Rubrica ACTUALITATE LEGISLATIVĂ aduce la cunoştinţa utilizatorilor principalele schimbări legislative survenite recent în diverse domenii, înlesnind astfel activitatea de informare şi de cercetare desfăşurată de practicieni şi reducând semnificativ şi eficient timpul dedicat respectivei activităţi.

Abonează-te la newsletter