[UPDATE: Situaţia centralizată a cererilor de transfer formulate pentru judecătorii] CSM. Procedurile de ocupare a posturilor de judecător ce urmează a se organiza în perioada aprilie-mai 2018

25 apr. 2018
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1255

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 aprilie 2018: Situația centralizată a cererilor de transfer formulate pentru judecătorii

Potrivit unui anunț din data de 25 aprilie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detalii privind situația centralizată a cererilor de transfer formulate pentru judecătorii.

Forumul Național de Drept Bancar, ediția a II-a

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare situația centralizată a cererilor de transfer formulate, astfel cum a fost publicată de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh)

Sursa informației


CSM. Procedurile de ocupare a posturilor de judecător ce urmează a se organiza în perioada aprilie-mai 2018

Potrivit unui comunicat din data de 19 aprilie 2018, Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității detalii privind procedurile de ocupare a posturilor de judecător ce urmează a se organiza în perioada aprilie-mai 2018.

În conformitate cu prevederile art. 2 alin. (2^1) din Regulamentul privind transferul și detașarea judecătorilor și procurorilor, delegarea judecătorilor, numirea judecătorilor și procurorilor în alte funcții de conducere, precum și numirea judecătorilor în funcția de procuror și a procurorilor în funcția de judecător, aprobat prin Hotărârea nr. 193/2006 a Plenului Consiliului Superior al Magistraturii, cu modificările și completările ulterioare, cererile de transfer se depun la Consiliul Superior al Magistraturii cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării listei posturilor vacante și ce urmează a se vacanta, respectiv până la data de 25 aprilie 2018, inclusiv.

Vezi și CSM. Situația posturilor de judecător vacante la data de 19 aprilie 2018

Totodată, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii anunță faptul că cererile de transfer depuse în această sesiune vor fi analizate în ședința din data de 27 aprilie 2018.

Sursa informației

[UPDATE: Situația centralizată a cererilor de transfer formulate pentru judecătorii] CSM. Procedurile de ocupare a posturilor de judecător ce urmează a se organiza în perioada aprilie-mai 2018 was last modified: aprilie 25th, 2018 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter