CSM organizează un concurs pentru ocuparea funcției de director adjunct al SNG

5 feb. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 767

Despre

  • Candidaturile se depun în termen de 30 de zile de la data afișării
  • Interviu în fața Plenului CSM

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

CSM anunță faptul că la data de 15 aprilie 2016 se va vacanta funcția de director adjunct al Școlii Naționale de Grefieri (SNG) responsabil cu formarea inițială.

Pentru ocuparea acestei funcții de conducere, CSM anunță declanșarea procedurii prevăzute de art. 12 din Regulamentul SNG, aprobat prin Hotărârea Plenului CSM nr. 183/2007, cu modif. și compl. ult.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Directorul adjunct al SNG este numit de către CSM din rândul personalului de instruire care are calitatea de judecător sau procuror, pentru un mandat de 3 ani, cu posibilitatea reinvestirii o singură dată.

Candidaturile pentru ocuparea funcției de conducere menționate se depun la sediul CSM, în termen de 30 de zile de la data afișării, însoțite de curriculum vitae, plan managerial privitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției, precum și de orice alte acte considerate relevante. Anunțul a fost publicat de CSM în data de 3 februarie 2016.

În vederea numirii În funcție, candidații susțin un interviu în fața Plenului CSM. Interviul constă în susținerea planului managerial și are ca scop verificarea aptitudinilor manageriale ale candidaților, urmând a fi avute în vedere, în principal, capacitatea de organizare, capacitatea rapidă de decizie, rezistența la stres, autoperfecționarea, capacitatea de analiză, de sinteză, de previziune, de strategie și planificare pe termen scurt, mediu și lung, inițiativa și capacitatea de adaptare rapidă.

Candidatul declarat admis la interviu va fi numit în funcția de conducere prin hotărârea Plenului CSM, fiind detașat la SNG, în condițiile legii.

Sursa informației este CSM (www.csm1909.ro).

CSM organizează un concurs pentru ocuparea funcției de director adjunct al SNG was last modified: februarie 4th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter