[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ordinea de zi a ședinței din 7 mai 2019 (Secția pentru procurori)

7 mai 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 250

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 7 mai 2019: Ordinea de zi soluționată a ședinței CSM – Secția pentru procurori din data de 7 mai 2019

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), s-a făcut publică ordinea de zi soluționată din ședința CSM – Secția pentru procurori din data de 7 mai 2019.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

În respectiva ședință, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, cu privire la declanșarea sesiunii de numire în funcția de procuror, fără concurs sau examen, în condițiile art. 33^1 din Legea nr.303/2004, privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu completările ulterioare, respectiv a sesiunii de reîncadrare în funcția de procuror, în condițiile art. 83 alin. (3) din aceeași lege, a hotărât următoarele:

– în temeiul art. 4 alin. (1) și art 13 alin. (3) din Metodologia aprobată prin Hotărârea Secției pentru procurori nr. 210 din 01.04.2019, a hotărât declanșarea sesiunii de numire în funcția de procuror, fără examen sau concurs, respectiv de reîncadrare în funcția de procuror, de la data Hotărârii Secției pentru procurori.

– în temeiul art. 4 alin. (2) și art. 13 alin. (3) din Metodologie, a hotărât publicarea anunțului privind declanșare sesiunii de numire în funcția de procuror, fără examen sau concurs, respectiv de reîncadrare în funcția de procuror, pe pagina de internet al Consiliului Superior al Magistraturii (Anexa 1), precum și a posturilor de procuror vacante alocate sesiunii de numire în funcția de procuror, fără examen sau concurs, respectiv de reîncadrare în funcția de procuror (Anexa 2).

– în temeiul art. 8 alin (1) din Metodologia amintită anterior a desemnat psihologul care va efectua testarea psihologică a candidațiilor.

– în temeiul art. 8 alin (5) din Metodologie, a desemnat trei psihologi în calitate de membri ai comisiei de reexaminare psihologică, care și-au exprimat consimțământul în acest sens, din cuprinsul listei anexate (Anexa 4);

– a aprobat modelul de cerere de înscriere la sesiunea de numire/reîncadrare în funcția de procuror

De asemenea, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, după suplimentarea ordinii de zi, nu și-a desemnat niciun reprezentant în cadrul comisiei constituite în baza art. 883 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), s-a făcut publică ordinea de zi a ședinței CSM – Secția pentru procurori din data de 7 mai 2019.

Conform unui anunț de pe site-ul oficial CSM (www.csm1909.ro), s-a făcut publică ordinea de zi a ședinței Secției pentru procurori din data de 7 mai 2019.

Astfel, la această dată se vor dezbate următoarele puncte:

– Notă privind declanșarea sesiunii de numire în funcția de procuror, fără concurs sau examen, în condițiile art. 33 ind. 1 din Legea nr. 303/2004, privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu completările ulterioare, respectiv a sesiunii de reîncadrare în funcția de procuror, în condițiile art. 83 alin. (3) din aceeași lege;

– Raportul Inspecției Judiciare nr. 19-1295 privind „stabilirea incidenței cazului de revocare din funcție a procurorului șef al Serviciului Teritorial Galați al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism”;

– Raportul Inspecției Judiciare nr. 19-1306, privind cererea de apărare a reputației profesionale a procurorilor participanți la protrstele declanșate ca urmare a emiterii O.U.G. nr.7/2019 formulată de Asociația profesională a procurorilor „Inițiativa pentru justiție”.

Sursa informației

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Ordinea de zi a ședinței din 7 mai 2019 (Secția pentru procurori) was last modified: mai 7th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter