[Listele candidaților] Concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea (25 martie – 23 iunie 2016)

25 apr. 2016
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1351

Despre

  • Listele candidaților
  • Funcțiile vacante
  • Termen-limită pentru înscriere: 15 aprilie 2016, inclusiv
  • Calendarul
  • Tematica și bibliografia
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 25 aprilie 2016: Listele candidaților

INM a publicat listele candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, din perioada 25 martie – 23 iunie 2016, astfel:


CSM organizează, prin intermediul INM, concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea, în perioada 25 martie – 23 iunie 2016, la București.

Campanie Craciun UJmag 2020
Funcții vacante

• 102 funcții vacante de președinte și vicepreședinte la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii,

• 130 de funcții vacante de procuror general, procuror general adjunct, prim procuror și prim procuror adjunct la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale și judecătorii.

Consultați:

Înscrierea

Judecătorii și procurorii pot depune cereri de înscriere până la data de 15 aprilie 2016, inclusiv. Cererile se vor depune la sediul INM sau se vor transmite prin poștă. În cazul în care cererile de înscriere vor fi depuse prin poștă, acestea vor fi înaintate și prin fax la INM, la numerele 021.311.01.34 sau 021.407.62.68.

Respectivele cereri vor fi însoțite de declarațiile prevăzute de art. 48 alin. (10)-(11) [(10) Nu pot fi numiți în funcții de conducere judecătorii care au făcut parte din serviciile de informații înainte de 1990 sau au colaborat cu acestea ori judecătorii care au un interes personal, ce influențează sau ar putea influența îndeplinirea cu obiectivitate și imparțialitate a atribuțiilor prevăzute de lege. (11) Judecătorii care participă la concurs sau examen, precum și cei propuși pentru o funcție de conducere sunt obligați să dea o declarație pe proprie răspundere din care să rezulte că nu au făcut parte din serviciile de informații înainte de 1990 și nici nu au colaborat cu acestea, precum și o declarație de interese care se actualizează anual sau în termen de 15 zile de la apariția unei schimbări sau de la data la care judecătorul a luat cunoștință despre aceasta], respectiv art. 49 alin. (11) [Dispozițiile art. 48 alin. (10) – (12) și (14) se aplică în mod corespunzător și în cazul numirii procurorilor în funcțiile de conducere] din Legea nr. 303/2004, rep. cu modif și compl. ult., de curriculum vitae și orice alte acte considerate relevante.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun pe suport de hârtie și în format electronic, pe suport specific CD, la CSM, până la data de 6 mai 2016, inclusiv. Proiectele care se transmit prin serviciile poștale sau de curierat vor purta pe plic data expediției.

Calendarul concursului sau examenului

15 – 22 mai 2016 – testarea psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres;

27 mai – 8 iunie 2016 – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere;

12 iunie 2016 – susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Respectivul calendar poate suferi modificări în funcție de numărul judecătorilor și procurorilor înscriși la concurs.

Documente relevante

Sursa informației este INM (www.inm-lex.ro).

[Listele candidaților] Concursul sau examenul pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii, precum și la parchetele de pe lângă acestea (25 martie – 23 iunie 2016) was last modified: aprilie 25th, 2016 by Universul Juridic
Videoconferința regională de insolvență Buzău

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter