[UPDATE: Tabelul cu rezultatele finale] CSM. Concursul pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie

14 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1134

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 14 iunie 2019: Tabelul cu rezultatele finale 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității tabelul cu rezultatele finale obținute de candidații înscriși la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

Acest tabel poate fi accesat aici.

Totodată, rezultatele cumulează și punctajele obținute de candidați la proba interviului din data de 13 iunie 2019 și care sunt disponibile aici.

Sursa informației

 


Update 11 iunie 2019: Programarea candidaților pentru susținerea interviului

Conform site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 11 iunie 2019, CSM a dat publicității anunțul privind programarea candidaților pentru susținerea interviului la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Astfel, interviul va avea loc joi, 13 iunie 2019, începând cu ora 11.00, la sediul CSM, Calea Plevnei nr. 141B, etaj 1, sector, 6, București.

Pentru a vedea respectivul document, vă rugăm, accesați aici.

Sursa informației

 


 

 

Update 7 iunie 2019: Rezultatele obținute la evaluarea actelor profesionale din ultimii 3 ani

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), au fost publicate rezultatele obținute de către candidați la proba evaluării actelor profesionale întocmite de aceștia în ultimii 3 ani de activitate.

Original Black Friday pe UJmag.ro!

Cei interesați, pot accesa lista cu rezultatele aici.

Sursa informației

 


Update 28 mai 2019: Rezultatele obținute la evaluarea activității din ultimii 5 ani

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității lista cu rezultatele obținute de candidații înscriși la concurs pentru proba evaluării activității din ultimii 5 ani.

Pentru a o vizualiza, vă invităm să accesați următorul link: Rezultate

 

Sursa informației


Update 16 mai 2019: Modificări survenite în calendarul de concurs

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a anunțat faptul că au surveni modificări în calendarul de concurs pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Pentru a vizualiza varianta actualizată a calendarului, urmăriți documentul de mai jos:

Sursa informației


Update 2 mai 2019: Lista candidaților care întrunesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Sectiei pentru investigarea infracțiunilor din justiție

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 2 mai 2019, CSM a dat publicității lista candidaților care întrunesc condițiile legale de participare la concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Sectiei pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Reamintim faptul că respectivul concurs se organizează, în perioada 11 aprilie 2019 – 26 iunie 2019, în vederea ocupării unui număr de 9 posturi de procuror din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Pentru a vedea lista candidaților care întrunesc condițiile legale de participare, vă rugăm accesați aici.

Sursa informației


Conform unui anunț publicat pe site-ul CSM (www.csm1909.ro), în perioada 11 aprilie 2019 – 26 iunie 2019 urmează să se desfășoare concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Sectiei pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Concursul se organizează de Consiliul Superior al Magistraturii pentru ocuparea unui număr de 9 posturi de procuror din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție.

Se pot înscrie la acest concurs candidații procurori care îndeplinesc cumulativ următoarele condiții:

– să nu fi fost sancționati disciplinar în ultimii 3 ani;

– să aibă cel puțin gradul de parchet de pe langă curte de apel;

– să aibă o vechime efectivă de cel puțin 18 ani în funcția de procuror;

– să aibă o bună pregătire profesională;

– sa aibă o conduită morală ireproșabilă.

Totodată, concursul va consta în parcurgerea următoarelor etape de examinare:

– un interviu;

– o evaluare a activității din ultimii 5 ani;

– o evaluare a unor acte profesionale întocmite de candidați din ultimii 3 ani de activitate.

Înscrierea candidaților la concurs se face la sediul Consiliului Superior al Magistraturii( București, Calea Plevnei nr. 141 B, sector 6), până la data de 22 aprilie 2019, inclusiv.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Tabelul cu rezultatele finale] CSM. Concursul pentru numirea procurorilor cu funcții de execuție din cadrul Secției pentru investigarea infracțiunilor din justiție was last modified: iunie 14th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter