[UPDATE: Barem și depunerea contestațiilor la barem] CSM. Concursul de promovare pe loc în funcţii de execuţie a procurorilor (20 octombrie 2019, Bucureşti)

21 oct. 2019
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 528

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 21 octombrie: Barem și depunerea contestațiilor la barem

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat subiectele, baremul și un anunț privind depunerea contestațiilor la barem.

GALA LADY LAWYER, ediția a VI-a

Pentru a consulta documentele, vă rugăm, accesați sursa informației.

 

Sursa informației


Update 17 octombrie: Repartizarea în săli a candidaților procurori

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat repartizarea în săli a procurorilor înscriși la concursul de promovarea în funcții de execuție.

Pentru a consulta tabelul, vă rugăm, accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 17 octombrie: Programul de desfășurare a probelor scrise pentru candidații procurori

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat programul de desfășurare a probelor scrise pentru candidații procurori. Probele vor fi de tip grilă și vor avea loc la data de 20 octombrie 2019, la Universitatea Nicolae Titulescu.

Concursul va începe la ora 9:00 cu o ora pauză între proba practică și cea teoretică, testul grila urmând să fie primul. Pentru test, candidații pot folosi doar pastă de culoare neagră.

Pentru vizualizarea întregului regulament de desfășurare, accesați sursa informației.

 

Sursa informației


Update 11 octombrie: Tabelul final privind rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații procurori înscriși la concurs

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat tabelul privind rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații procurori înscriși, a condițiilor legale de participare la concursul de promovare pe loc în funcții de execuție, din data de 20 octombrie 2019.

 

Pentru a accesa tabelul, vă rugăm, apăsați aici.

Sursa informației


Update 2 octombrie: Anunț privind rezultatul îndeplinirii de către candidați a condițiilor legale de participare la concursul de promovare pe loc din data de 20 octombrie 2019

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat rezultatul verificării îndeplinirii de către candidații procurori a condițiilor legale de participare la concursul de promovare pe loc din data de 20 octombrie 2019.

În urma sesizării a 4 procurori că, din cauza unei disfuncționalități tehnice de receptare a aparatului fax, cererile de înscriere la concurs formulate de aceștia nu au fost primite, deși au fost trimise în termen, prin Hotărârea nr. 39/1.10.2019 a Comisiei de organizare a concursului, s-au admis cererile de participare la concurs a candidaților menționați și a fost inclus în Tabel rezultatul verificării condițiilor legale de participare a acestora.

Pentru a vizualiza rezultatele, accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 1 octombrie: Lista candidaților procurori participanți la concursul de promovare pe loc, în funcția de execuție din data de 20 octombrie 2019

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat lista privind candidații procurori participanți la concursul de promovare pe loc, în funcția de execuție din data de 20 octombrie 2019.

Conform art. 14 alin. (3) din Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului de promovare a procurorilor în funcții de execuție, candidații respinși pot depune o contestație în termen de două zile de la publicarea listelor. Toate contestațiile se depun la CSM, la numărul 021.311.69.43

 

Pentru a vizualiza lista candidaților admiși, vă rugăm, accesați aici.

 

Sursa informației


Update 16 septembrie 2019: Rectificarea tematicii

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a dat publicității un anunț conform căruia tematica la materiile Drept penal și Drept procesual penal urmează să se modifice.

Astfel, la Capitolul II, punctul 12 din Tematica pentru materia Drept penal si Capitolul IV, punctul 1 din Tematica pentru materia Drept procesual penal, se va înlocui Legea nr. 656/2002 – pentru prevenirea si sanctionarea spalarii banilor, cu Legea nr. 129/2019 – pentru prevenirea și combaterea spălării banilor și finanțării terorismului.

 

Sursa informației

 

 


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii anunță organizarea și desfășurarea concursul  de promovare pe loc în funcții de execuție a procurorilor, în condițiile art. 43 — 47 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor.

Astfel, examenul va avea loc în data de 20 octombrie 2019, în București și va consta în susținerea unor probe scrise, cu caracter teoretic și practic la materiile drept penal, drept procesual penal, jurisprudența Curții Europene a Drepturilor Omului și jurisprudența Curții de Justiție a Comunităților Europene.

Totodată, pentru promovarea pe loc, concursul se organizează pentru ocuparea unui număr de:

70 locuri aferente gradului profesional corespunzător parchetului de pe lângă tribunal;

100 locuri aferente gradului profesional corespunzător parchetutui de pe lângă curtea de apel;

50 locuri aferente gradului profesional corespunzător Parchetului de pe lângâ Înalta Curte de Casație și Justiție;

2 locuri de procuror militar aferente Secției parchetelor militare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție;

6 locuri de procuror militar aferente gradului pro£esional corespunzător Pgrchetului Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel;

2 locuri personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Ministerului Justiției;

5 locuri personal de specialitate juridică asimilat judecătorilor și procurorilor din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (4 pentru dobândirea gradului de tribunal și unul pentru curte de apel).

Cei interesați se pot înscrie până la data de 19 septembrie 2019.

Calendarul examenului poate fi accesat aici.

Tematica și bibliografia aferentă pregătirii pentru acest concurs sunt atașate în continuare:

 

Sursa informației

 

[UPDATE: Barem și depunerea contestațiilor la barem] CSM. Concursul de promovare pe loc în funcții de execuție a procurorilor (20 octombrie 2019, București) was last modified: octombrie 21st, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter