[UPDATE: Clasificare] CSM. Concurs sau examen pentru numirea în funcţii de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curţile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii (august-noiembrie 2023)

22 nov. 2023
Vizualizari: 1116

Update: Clasificare

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat clasificarea candidaților procurori înscriși la concursul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor, sesiunea august-noiembrie 2023.

Având în vedere că nu au fost formulate contestații împotriva rezultatelor obținute la concurs, rezultatele publicate anterior rămân definitive.

Tabelul de clasificare a candidaților se poate consulta aici.

Sursa informației


Update: Rezultate

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele obținute de candidați, în urma soluționării contestațiilor la barem, la testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane, din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor, sesiunea august-noiembrie 2023.

În acest sens, rezultatele pot fi consultate aici, iar baremul final, aici.

Atașăm, de asemenea, procesul-verbal de soluționare a contestațiilor formulate la baremul de notare și evaluare.

Sursa informației


Update: Subiecte/Barem

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat subiectele și baremele aferente probei scrise, din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor, sesiunea august-noiembrie 2023.

Subiectele pot fi consultate aici, iar baremul, aici.

Baremul de evaluare și notare poate fi contestat în termen de 3 zile de la publicare, în perioada 5-9 noiembrie 2023, la Institutul Național al Magistraturii al Magistraturii, prin fax.

Totodată, CSM a publicat rezultatele finale obținute de candidații procurori la proba constând în prezentarea proiectului managerial, disponibile aici.

Sursa informației


Update: Proba scrisă

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) informează că testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane va avea loc la data de 5 noiembrie 2023, la Universitatea Nicolae Titulescu din București.

Concursul va începe la ora 10.00. Accesul candidaților în săli este permis între orele 8.30-9.30, numai pe baza actului de identitate (carte de identitate sau pașaport).

Pentru elaborarea lucrării scrise, candidații pot folosi numai cerneală sau pix cu pastă de culoare neagră.

Repartizarea în săli a candidaților este disponibilă aici.

Sursa informației

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Update: Rezultate

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele obținute de candidații procurori la proba constând în prezentarea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care candidează.

Rezultatele se pot consulta aici.

Sursa informației


Update: Rezultate

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele obținute la reexaminarea psihologică din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor, sesiunea august-noiembrie 2023.

Rezultatele sunt disponibile aici.

Sursa informației


Update: Repartizare candidați

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat repartizarea candidaților pentru susținerea reexaminării psihologice din cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada august-noiembrie 2023.

Repartizarea candidaților se poate consulta aici.

Sursa informației


Update: Reexaminare testare psihologică

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) informează cu privire la desfășurarea reexaminării psihologice, ce se va desfășura la data de 11 octombrie 2023, începând cu ora 10.00, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii din București.

Accesul în sală se va face pe baza unui act de identitate, începând cu ora 9.45.

Totodată, CSM a publicat rezultatele obținute la testarea psihologică din cadrul concursului sau examenului pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor, sesiunea august-noiembrie 2023, disponibile aici.

Sursa informației


Update: Repartizare candidați

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat repartizarea candidaților pentru susținerea testării psihologice din cadrul concursului/examenului pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii, organizat în perioada august-noiembrie 2023.

Publicăm, în continuare, repartizarea candidaților în funcție de probele susținute:

REPARTIZAREA CANDIDAȚILOR – INTERVIU TESTARE PSIHOLOGICĂ;

REPARTIZAREA CANDIDAȚILOR – PROBA SCRISĂ TESTARE PSIHOLOGICĂ;

REPARTIZAREA CANDIDAȚILOR REPROGRAMAȚI PENTRU SUSȚINEREA TESTĂRII PSIHOLOGICE – PROBĂ SCRISĂ SI INTERVIU.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) anunță organizarea concursului sau examenului pentru ocuparea unui număr de 177 de funcții de procuror general și prim-procuror vacante sau care urmează a se vacanta până la data de 1 ianuarie 2024, la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii.

Concursul se va desfășura la București, în perioada 1 august-22 noiembrie 2022, conform următorului calendar:

30 septembrie-12 octombrie 2023 – testarea psihologică (test scris și interviu);

3 octombrie-15 octombrie 2023 – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de conducere pentru care se candidează;

5 noiembrie 2023 – susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.

Proiectele referitoare la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere se depun atât în format online, prin intermediul platformei informatice dedicate, cât și la Institutul Național al Magistraturii pe suport de hârtie, precum și în format electronic, pe suport specific, până la data de 12 septembrie 2023, inclusiv.

Cererile de înscriere la concurs sau examen se depun în format online, până la data de 22 august 2023, inclusiv.

Cererile de înscriere la concurs se depun online, prin intermediul platformei informatice a Consiliului Superior al Magistraturii, în Portalul EMAP.

De asemenea, CSM a publicat următoarele documente relevante concursului:

Funcțiile de conducere de procuror general și prim-procuror scoase la concurs;

Tematica și bibliografia de concurs/examen;

Calendarul concursului/examenului;

Cererea tip de înscriere.

Pentru informații suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Vezi și [UPDATE: Tabel de clasificare a candidaților] CSM. Concurs sau examen pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor la curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii (februarie-iunie 2023)

 

[UPDATE: Clasificare] CSM. Concurs sau examen pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor la parchetele de pe lângă curțile de apel, tribunale, tribunale specializate și judecătorii (august-noiembrie 2023) was last modified: noiembrie 22nd, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.