CSM. Concurs pentru promovarea în funcţia de magistrat asistent şef la Secţia de contencios administrativ şi fiscal a ÎCCJ

6 sept. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 58

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM anunță organizarea concursului pentru promovarea în funcția de magistrat asistent șef la Secția de contencios administrativ și fiscal a ÎCCJ.

Astfel, concursul se va desfășura în ziua de 21 octombrie 2019, începând cu ora 10,00.

Conferința de pregatire profesională a Baroului Ialomița
”

Înscrierea candidaților la concurs se face la sediul CSM, Direcția resurse umane și organizare,  pâna la data de 16 septembrie 2019. inclusiv.

Totodată, menționăm faptul că la acest examen se pot înscrie doar magistrații-asistenți cu o vechime de cel puțin 3 ani în această funcție, care au obținut calificativul „foarte bine” la ultima evaluare și nu au fost sancționați disciplinar în ultimii 3 ani.

La cererile de înscriere candidații vor depune:

copie de pe ultima evaluare;

– o declarație pe proprie răspundere din care să rezulte că nu au făcut parte din serviciile de informații înainte de 1990 și nici nu au colaborat cu acestea;

– o declarație de interese care se actualizează anual sau în termen de 15 zile de la apariția unei schimbări ori de la data la care magistratul-asistent a luat cunoștință despre aceasta;

– o declarație din care să rezulte dacă au un interes personal ce influențează ori ar putea influența îndeplinirea cu obiectivitate și imparțialitate a atribuțiilor prevăzute de lege;

– alte documentele considerate relevante;

Examinarea candidaților se face prin prezentarea unui proiect referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de magistrat-asistent șef pentru care candidează.

Proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de magistrat-asistent șef la Secția  de  contencios – administrativ   și   fiscal   se   depune   la   Consiliul   Superior al Magistr0turii, până cel târziu la data de 11 octombrie 2019.

Calendarul estimativ al desfășurării concursului este disponibil aici.

 

Sursa informației

 

 

CSM. Concurs pentru promovarea în funcția de magistrat asistent șef la Secția de contencios administrativ și fiscal a ÎCCJ was last modified: septembrie 6th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Gânduri (ne)juridice DIN LUMEA JURIDICA

Vezi tot

Abonează-te la newsletter