[UPDATE: Tabelul final cu rezultatul verificării condițiilor de înscriere] CSM. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la ÎCCJ din perioada noiembrie 2020-martie 2021

15 ian. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
458 views
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 15 ianuarie 2021: Tabelul final cu rezultatul verificării condițiilor de înscriere

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul final cu rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada noiembrie 2020-martie 2021.

Tabelul final poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 5 ianuarie 2021: Rezultatul verificării condițiilor de înscriere

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat tabelul cu rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada noiembrie 2020-martie 2021.

Tabelul poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update 17 noiembrie 2020: Anunț privind depunerea cererii de înscriere și plata taxei

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat un anunț privind depunerea cererii de înscriere și plata taxei de înscriere la concursul pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada noiembrie 2020-martie 2021.

Anunțul poate fi vizualizat aici.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a anunțat organizarea concursului pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la Înalta Curte de Casație și Justiție din perioada noiembrie 2020-martie 2021.

Astfel, concursul se organizează pentru ocuparea a 25 posturi vacante de magistrat-asistent, și anume: 4 posturi la Secția I-a civilă, 4 posturi la Secția a II-a civilă, 8 posturi la Secția penală și 9 posturi la Secția de contencios administrativ și fiscal.

De asemenea, la concurs se pot înscrie persoanele care îndeplinesc condițiile prevăzute de art. 14 alin. (2) lit. a)-e) și de art. 67 alin. (4) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, cu o vechime de cel puțin 5 ani în funcțiile prevăzute de lege, la data expirării perioadei de depunere a cererilor de înscriere.

Înscrierea candidaților (cerere de înscriere) la concurs se face la Consiliul Superior al Magistraturii – Direcția Resurse Umane și Organizare, până la data de 7 decembrie 2020, inclusiv.

Totodată, examinarea candidaților se face prin susținerea unui test-grilă de verificare a cunoștințelor teoretice și a unei probe scrise practice la data de 31 ianuarie 2021.

Calendarul detaliat al concursului poate fi vizualizat aici.

Atașăm tematica și bibliografia pentru: Secția I civilă, Secția a II-a civilă, Secția de contencios administrativ și fiscal, Secția penală.

Regulamentul privind desfășurarea concursului poate fi consultat aici.

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Ședința Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 18 noiembrie 2020

[UPDATE: Tabelul final cu rezultatul verificării condițiilor de înscriere] CSM. Concurs pentru ocuparea posturilor vacante de magistrat-asistent la ÎCCJ din perioada noiembrie 2020-martie 2021 was last modified: ianuarie 15th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter