[UPDATE: Rezultatul interviului] CSM. Concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a două funcţii contractuale de execuţie

10 dec. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 879

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 10 decembrie 2019: Rezultatul interviului

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat rezultatul interviului susținut în data de 10 decembrie 2019 la concursul pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a două funcții contractuale de execuție.

Contestațiile se depun la Direcția resurse umane și organizare din cadrul CSM, în termen de cel mult o zi lucrătoare de la afișarea rezultatelor interviului.

 

Pentru a accesa rezultatul, urmați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Update 10 decembrie 2019: Rezultatele finale de la proba scrisă

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat rezultatele finale de la proba scrisă, treapta referent 1A, după încheierea perioadei de depunere a contestațiilor.

Candidații declarați admiși susțin etapa a-III-a a concursului – interviul – în data de 10 decembrie 2019, la ora 10:00.

Pentru a vizualiza documentul, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Update 3 decembrie 2019: Subiectele și baremele – referent treapta 1A

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat subiectele și baremul aferent pentru concursul de ocupare pe perioadă nedeterminată, a două funcții contractuale de execuție.

Pentru a accesa baremul, apăsați aici.

Pentru a vizualiza subiectele, accesați, vă rugăm, sursa informației.

Sursa informației


Update 29 noiembrie 2019: Tabelul cu depunerea cererilor de participare

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un tabel cu candidații care au depus cereri de participare,după reluarea concursului pentru ocuparea, pe durată nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante de referent treapta IA din cadrul Serviciului de relații cu publicul, registratură, secretariat și arhivă – Compartimentul registratură, secretariat și arhivă.

 

Pentru a vizualiza tabelul, va rugăm, urmați sursa informației.

Sursa informației


Update 29 noiembrie 2019: Anunț privind susținerea probei scrise pentru candidații care au depus cereri după reluarea concursului

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț privind susținerea probei scrise pentru candidații care au depus cereri după reluarea concursului pentru ocuparea, pe durată nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante de referent treapta IA din cadrul Serviciului de relații cu publicul, registratură, secretariat și arhivă – Compartimentul registratură, secretariat și arhivă.

 

Pentru a vizualiza anunțul, va rugăm, urmați sursa informației.

Sursa informației


Update 22 noiembrie 2019: Rezultatul probei scrise

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat rezultatul probei scrise a concursului pentru ocuparea funcției de consilier gradul II.

 

Pentru a vizualiza tabelul, vă rugăm, urmați sursa informației.

Sursa informației


Update 19 noiembrie 2019: Rezultatul probei scrise a concursului pentru ocuparea funcției de consilier gradul II din cadrul Direcției economice și administrativ

 

Pentru a vizualiza rezultatele probei scrise, vă rugăm, urmați sursa informației.

Sursa informației


Update 19 noiembrie 2019: Anunț privind suspendarea  concursului pentru ocuparea funcției de referent treapta IA din cadrul Serviciului relații cu publicul

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț cu privire la suspendarea concursului pentru ocuparea, pe durată nedeterminată, a funcției contractuale de execuție vacante de referent treapta IA din cadrul Serviciului de relații cu publicul, registratură, secretariat și arhivat.

 

Pentru a vizualiza anunțul, va rugăm, urmați sursa informației.

Sursa informației


Update 11 noiembrie 2019: Rezultatul selecției dosarelor de înscriere la concurs

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat tabelul cu rezultatul selecției dosarelor de înscriere la concursul de ocupare, pe perioadă nedeterminată, a două funcții contractuale de execuție.

Contestațiile se pot depune la Direcția resurse umane și organizare, în termen de maximum o zi lucrătoare, de la afișarea rezultatelor.

 

Pentru a vizualiza tabelul, accesați, vă rugăm, sursa informației.

 

Sursa informațieiPotrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat un anunț privind ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a două funcții contractuale de execuție. Astfel, în perioada23 octombrie 2019 – 7 noiembrie 2019 doritorii își pot depune dosarul, la sediul CSM. Pe 11 noiembrie urmează să se afișeze rezultatele, iar în cazul contestațiilor, ele se pot depune până cel tărziu 13 noiembrie.

Concursul va fi organizat în două probe, prima va fi scrisă, iar a doua va consta într-un interviu.

 

Pentru a accesa tematica, bibliografia, dar și calendarul concursului ori fișa de înscriere, vă rugăm, urmați sursa informației.

 

Sursa informației

 

[UPDATE: Rezultatul interviului] CSM. Concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a două funcții contractuale de execuție was last modified: decembrie 10th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter