[Update: Rezultatul final] CSM. Concurs de recrutare pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante din cadrul aparatului propriu (1 august 2022)

10 aug. 2022
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
322 views

Update: Rezultatul final

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatul final al concursului de recrutare (interviul) pentru ocuparea a patru funcții publice de execuție vacante din cadrul aparatului propriu al CSM, din data de 1 august 2022.

Astfel, rezultatul final poate fi consultat aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatul etapei a III-a

Campanie Craciun UJmag 2020

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatul etapei a III-a a concursului de recrutare (interviul) pentru ocuparea a patru funcții publice de execuție vacante din cadrul aparatului propriu al CSM, din data de 1 august 2022.

Astfel, rezultatele pot fi consultate aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatul etapei a II-a a concursului

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatul etapei a II-a a concursului de recrutare pentru ocuparea a patru funcții publice de execuție vacante din cadrul aparatului propriu al CSM, din data de 1 august 2022.

Astfel, rezultatele pot fi consultate aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Subiecte/Bareme

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat subiectele și baremele din cadrul concursului de recrutare pentru ocuparea a patru funcții publice de execuție vacante din cadrul aparatului propriu al CSM, din data de 1 august 2022.

Conferința națională „Prevenirea și combaterea spălării banilor”. Impactul noii legi asupra profesiilor liberale

Astfel, subiectele și baremele pot fi consultate aici.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Update: Rezultatul etapei I

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat rezultatele etapei I a concursului (selecția dosarelor de înscriere) din cadrul concursului de recrutare pentru ocuparea a patru funcții publice de execuție vacante din cadrul aparatului propriu al CSM, în data de 1 august 2022.

Astfel, rezultatul poate fi vizualizat aici.

Sursa informației


Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea a patru funcții publice de execuție vacante din cadrul aparatului propriu al CSM, în data de 1 august 2022.

Astfel, posturile scoase la concurs sunt următoarele:

− Consilier clasa I, grad profesional superior din cadrul Direcției economice și administrativ-Serviciu salarizare și buget (1 post);

− Consilier clasa I, grad profesional superior din cadrul Direcției economice și administrativ- Biroul Contabilitate (1 post);

− Consilier clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului de audit public intern (1 post- studii superioare economice);

− Consilier clasa I, grad profesional superior din cadrul Compartimentului de audit public intern (1 post- studii superioare juridice).

Proba scrisă va avea loc la sediul CSM, din București, în data de 1 august 2022, ora 10:00.

Dosarele de înscriere se depun de către candidat la secretariatului Comisiei de Concurs, în termen de 20 de zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a CSM, respectiv până la data de 20 iulie 2022, la Direcția Resurse Umane și Organizare din cadrul CSM.

Tematica, bibliografia și condițiile de participare la concurs sunt disponibile accesând sursa informației.

De asemenea, formularul de înscriere este disponibil aici.

Pentru detalii suplimentare, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

CSM. Concurs pentru ocuparea, pe durată nedeterminată, a două funcții contractuale de execuție vacante din cadrul aparatului propriu – 19-25 iulie 2022

[Update: Rezultatul final] CSM. Concurs de recrutare pentru ocuparea unor funcții publice de execuție vacante din cadrul aparatului propriu (1 august 2022) was last modified: august 10th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.