CSM. Comunicat de presă de la Curtea de Apel Oradea referitor la procedura de comunicare a actelor de procedură prin e-mail

4 feb. 2020
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
579 views

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii a publicat un comunicat de presă de la Curtea de Apel Oradea, la data de 3 februarie 2020, referitor la procedura de comunicare a actelor de procedură prin e-mail.

Astfel, începând cu data de 1 februarie 2020, persoanele care își exprimă acordul pentru comunicarea citațiilor și a celorlalte acte de procedură prin poșta electronică vor completa formularul „Cerere de comunicare acte în format electronic”.

Formularul completat va fi depus în instanță fie împreună cu cererea de chemare în judecată/întâmpinarea/răspunsul la întâmpinare, fie separat. De asemenea, solicitarea de comunicare a actelor în format electronic poate fi inserată în cuprinsul oricărei cereri care provine de la partea interesată , cu condiția ca ea să conțină toate elementele inserate în formularul menționat anterior.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

CSM. Comunicat de presă de la Curtea de Apel Oradea referitor la procedura de comunicare a actelor de procedură prin e-mail was last modified: februarie 4th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter