CSM. Comisia nr. 1 – reunită „Legislaţie şi cooperare interinstituţională” din 15 martie 2023

16 mart. 2023
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 36

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat minuta întâlnirii Comisiei nr. 1 – reunită „Legislație și cooperare interinstituțională”, care s-a desfășurat în data de 15 martie 2023, la CSM.

Comisia și-a însușit punctul de vedere al DLDC referitor la Propunerea legislativă pentru modificarea și completarea Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală, cu observațiile formulate în ședința și a decis transmiterea unui răspuns în acest sens către Senatul României.

Comisia a luat act de nota centralizatoare a DLDC referitoare la stadiul implementării măsurilor stabilite de Strategia națională anticorupție 2021-2025 în responsabilitatea instituțiilor din cadrul sistemului judiciar și a decis transmiterea unei adrese în acest sens către Secretariatul tehnic al SNA.

Comisia și-a însușit punctul de vedere al DLDC referitor la sesizarea Ministerului Finanțelor vizând efectuarea de verificări pentru a se stabili asupra exercitării funcției cu rea-credință și gravă neglijență și a decis transmiterea unui răspuns în acest sens către Inspecția Judiciară.

Pentru minuta integrală, vă invităm să accesați sursa informației.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

(Copyright: freeepik.com)

Sursa informației

Vezi și CSM. Comisia nr. 1 – judecători „Legislație și cooperare interinstituțională” din 13 martie 2023

 

CSM. Comisia nr. 1 – reunită „Legislație și cooperare interinstituțională” din 15 martie 2023 was last modified: martie 17th, 2023 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.