[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Camera de consiliu a Secției pentru judecători în materie disciplinară din 17 martie 2020

19 mart. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 107

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 17 martie 2020: Ordinea de zi soluționată

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a publicat ordinea de zi soluționată pentru Camera de consiliu a Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 17 martie 2020.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

 


Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat ordinea de zi pentru Camera de consiliu a Secției pentru judecători în materie disciplinară din data de 17 martie 2020.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și CSM. Hotărârea nr. 257 prin care sunt puse în aplicare prevederile Decretului nr. 195/2020 privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României

[UPDATE: Ordinea de zi soluționată] CSM. Camera de consiliu a Secției pentru judecători în materie disciplinară din 17 martie 2020 was last modified: martie 18th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter