CSM. Anunţ privind procedura de ocupare a posturilor de judecător prin transfer

3 iun. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 230

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), urmează să se declanșeze procedura de ocupare a anumitor posturi de judecător prin intermediul transferului la instanțele judecătorești.

Judecătorii interesați sunt rugați să analizeze situația posturilor vacante la acest moment, accesând următoare știre: https://www.universuljuridic.ro/csm-situatia-posturilor-de-judecator-la-data-de-1-iunie-2019/

Data Protection; Un an de la aplicarea GDPR în România, Ediția a VII-a

Totodată, precizăm faptul că cererile de transfer se depun la sediul Consiliului Superior al Magistraturii cel mai târziu în termen de 5 zile de la data publicării listei posturilor vacante/vacantabile, respectiv până la data de 10 iunie 2019, inclusiv.

Sursa informației

CSM. Anunț privind procedura de ocupare a posturilor de judecător prin transfer was last modified: iunie 3rd, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter