Cristina Gheorghe: Am ajuns să resimțim de multe ori reținerea pe care magistrații o au în legătură cu noi

30 mart. 2016
1 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 51 vot, medie: 2,00 din 5 (1 votes, average: 2,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 822
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Doamna Av. Cristina Gheorghe – Vicepreședinte al Uniunii Naționale a Barourilor din România – a declarat, în cadrul emisiunii Legal Point din data de 23 martie 2016, cu tema Maratonul „Legal Point” – 2016 (III):

Sunt situații în care prieteni foarte buni din facultate aleg în final, la terminarea studiilor, să acceseze profesii diferite. Ar fi nefiresc să le cerem acelor oameni să rupă o relație de prietenie. Sunt situații în care se construiesc familii. Sunt colegi de-ai noștri care au parteneri de viață judecători sau procurori. Or, dacă noi pornim din start de la ideea dezvoltată în mod artificial, și poate alimentată în mod nefericit de situație, absolut singulară, că o astfel de apropiere este din start nocivă, înseamnă că încercăm să răsturnăm niște legi ale firii.

Am ajuns într-o sferă în care resimțim de multe ori reținerea pe care magistrații o au în legătură cu noi. Sunt situații în care aproape că nu mi se răspunde la salut sau se ezită a se stabili orice fel de comunicare de teamă să nu se interpreteze.
Nu cred că într-o societate normală, și nu cred că oameni educați profesional și, aș spera eu și social, nu pot păstra o limită de comunicare inter-profesională normală care să excludă fără îndoială orice conotație negativă a acestor relații.

👍Vezi EMISIUNEA TV „LEGAL POINT” 7 – Ion Turculeanu și Cristina Gheorghe: Maratonul Legal Point – 2016 (III)

Cristina Gheorghe: Am ajuns să resimțim de multe ori reținerea pe care magistrații o au în legătură cu noi was last modified: noiembrie 3rd, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter