Cristian Popescu se alătură departamentului de fuziuni și achiziții al Dentons București

1 feb. 2021
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 137

Firma de avocatură Dentons și-a consolidat filiala din București prin recrutarea unui nou partener, Cristian Popescu. Specializat într-o gamă variată de domenii legale și cu o bogată experiență profesională, el va suplimenta competențele filialei locale în domenii ca proprietate intelectuală, imobiliare și restructurări.

„Dezvoltarea continuă a departamentului de fuziuni și achiziții este una dintre principale priorități ale «Dentons Romania 2.0», strategia noastră de a fi o firmă de top în România și de a atrage oameni talentați, capabili să satisfacă cererea crescândă a clienților. Sosirea lui Cristian marchează un moment important în această strategie”, a spus Perry Zizzi, Managing Partner Dentons România și coordonator al departamentului de fuziuni și achiziții din București. „Anul trecut ne-am extins departamentul de drept financiar-bancar cu o echipă experimentată în credite imobiliare, finanțarea achizițiilor, finanțarea proiectelor și finanțarea tranzacțiilor, condusă de doi parteneri calificați în legislația britanică. Ne dorim ca în 2021 să atragem și alți oameni valoroși pentru a ne extinde în continuare în domeniile cheie, cum ar fi fuziuni și achiziții, impozite, soluționarea litigiilor și altele”.

Cristian Popescu are o experiență juridică de peste 15 ani în proiecte corporative, comerciale sau agricole și în mod particular, în achiziții, dezvoltare și finanțări funciare. Are o vastă experiență în domeniul proprietății intelectuale și al drepturilor de autor, asistând numeroși clienții în probleme legate de drepturile de autor ale software-ului, protecția și utilizarea mărcilor înregistrate, brevete și domenii internet. Este recunoscut ca unul dintre cei mai competenți avocați din România de către topuri juridice internaționale, precum Legal 500 EMEA și IFLR1000. El se alătură echipei Dentons, părăsind o altă firmă de avocatură din România.

Din portofoliul său mai fac parte atestatul OSIM de consilier în proprietate intelectuală și calitatea de membru al grupurilor de lucru pentru agricultură ale Camerei de Comerț Române din Olanda (NRCC) și Coaliției pentru Dezvoltarea României.

Ca parte a strategiei „Dentons România 2.0”, care urmărește fortificarea poziției de lider a Dentons în Europa Centrală și de Est, filiala locală a înregistrat în ultima perioadă o creștere dinamică. Pe lângă noul partener, doar în ultimele trei luni echipa Dentons București a crescut cu opt ​​noi avocați, angajați la nivel de asociat sau counsel. Noii veniți au consolidat departamentele de drept financiar-bancar, piețe de capital, corporativ, fuziuni și achiziții, drept imobiliar și al concurenței.

Biroul Dentons din București numără acum peste 30 de avocați, dintre care 10 sunt parteneri.

***

Despre Dentons

Dentons, cea mai mare firmă de avocatură din lume, îmbină talentul și experiența cu provocările și oportunitățile globale din peste 75 de țări. Soluțiile juridice și de afaceri pe care Dentons le oferă, au la bază conexiunea profundă cu comunitățile locale și o abordare recunoscută și premiată pentru serviciile oferite clienților inclusiv Nextlaw, platformă Dentons ce oferă servicii de consultanță strategică și inovare. Abordarea policentrică a Dentons și orientarea spre soluții, angajamentul față de incluziune și diversitate, precum și talentul de clasă mondială confruntă status quo-ul pentru a promova interesele clienților și comunităților, în contextul noilor dinamici.

Cristian Popescu se alătură departamentului de fuziuni și achiziții al Dentons București was last modified: februarie 1st, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.