Cristian Alunaru: Această tematică a Congresului este foarte actuală și bine aleasă

21 apr. 2016
2 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1011
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Decanul Baroului Arad, av. dr. Cristian Alunaru, consilier U.N.B.R., a declarat că a venit la Congresul Avocaților 2016 cu mari speranțe și cu mandatul colegilor de a contribui activ la dezbaterea temei Congresului „Apărarea apărării”.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a VIII-a, ON-LINE

 „Consider că acestă tematică a congresului este foarte actuală și bine aleasă, în sensul că se impune apărarea apărării”, a arătat decanul Alunaru, subliniind faptul că  că avocaților din Congres le revine sarcina de a găsi cele mai bune soluții pentru  modifica actuala legislație, în scopul asigurării de garanții reale pentru dreptul la apărare și pentru a îmbunătăți relația dintre avocat și instanțe.

Decanul Alunaru a subliniat că  relațiile avocat – judecător, respectiv avocat – procuror au fost întotdeauna bune în instanțele din județul Arad, spre deosebire de alte județe, unde au existat și există anumite cazuri, în care s-a adus atingere drepturilor avocaților.

Interviu av. dr. Cristian Alunaru

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Cristian Alunaru: Această tematică a Congresului este foarte actuală și bine aleasă was last modified: mai 5th, 2016 by Universul Juridic
0 Shares

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter