Cristian Alunaru: Această tematică a Congresului este foarte actuală și bine aleasă

21 apr. 2016
Vizualizari: 1340

Decanul Baroului Arad, av. dr. Cristian Alunaru, consilier U.N.B.R., a declarat că a venit la Congresul Avocaților 2016 cu mari speranțe și cu mandatul colegilor de a contribui activ la dezbaterea temei Congresului „Apărarea apărării”.

 „Consider că acestă tematică a congresului este foarte actuală și bine aleasă, în sensul că se impune apărarea apărării”, a arătat decanul Alunaru, subliniind faptul că  că avocaților din Congres le revine sarcina de a găsi cele mai bune soluții pentru  modifica actuala legislație, în scopul asigurării de garanții reale pentru dreptul la apărare și pentru a îmbunătăți relația dintre avocat și instanțe.

Decanul Alunaru a subliniat că  relațiile avocat – judecător, respectiv avocat – procuror au fost întotdeauna bune în instanțele din județul Arad, spre deosebire de alte județe, unde au existat și există anumite cazuri, în care s-a adus atingere drepturilor avocaților.

Interviu av. dr. Cristian Alunaru

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Pachet: Codul administrativ comentat. Explicatii, jurisprudenta, doctrina. Volumul I si Volumul II
Cristian Alunaru: Această tematică a Congresului este foarte actuală și bine aleasă was last modified: mai 5th, 2016 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.