Corul Avocaților din Baroul Timiș a fost din nou la înălțime

2 dec. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 181

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

În data de 30 noiembrie 2019, la Opera Națională Română din Timișoara a avut loc „Art for Happiness” – Concert caritabil dedicat copiilor cu dizabilități.

Orchestra Operei Naționale Române Timișoara a evoluat sub conducerea muzicală a dirijorului David CRESCENZI, scenografia fiind asigurată de Dragoș BUHAGIAR, în coregrafia lui Mauro ROVELLI.

Pe scenă au urcat soliștii: Lăcrimioara CRISTESCU, Judit KUTASI, Gabriela TOADER, Cosmin IFRIM, Sunnyboy DLADLA, Remus ALĂZĂROAE, Alin STANIS, Șerban VASILE, Gelu DOBREA, Manuela ARDELEAN, Alina MIHAI, Raisa KADAR.

În cadrul evenimentului, CORUL AVOCAȚILOR DIN BAROUL TIMIȘ, pregătit de doamna Dirijor Codruța Niculescu, a interpretat lucrările Ave verum corpus – W.A. Mozart și Brindisi – G. Verdi, încântând audiența și obținând repetate aplauze. A fost cea de-a patra prestație artistică de succes a respectivului cor, implicat cu dăruire în viața culturală a orașului de pe Bega.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

Corul Avocaților din Baroul Timiș a fost din nou la înălțime was last modified: decembrie 2nd, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter