Continuarea parteneriatului tradițional între Baroul Brașov și Universul Juridic

26 mart. 2024
Vizualizari: 67

Baroul Brașov și Grupul editorial Universul Juridic anunță continuarea parteneriatului tradițional, prin menținerea acelorași posibilități de accesare a resurselor, în plus față de accesul la portalul www.universuljuridic.ro.

Astfel, toți avocații Baroului Brașov vor beneficia, pentru următoarele 12 luni, în perioada 1 aprilie 2024 – 1 aprilie 2025, de acces la următoarele resurse de informare online:

 

− Acces PREMIUM la portalul www.universuljuridic.ro

UJ Premium este un abonament lunar/anual pentru utilizatorii produselor electronice din Portalul Universul Juridic, prin intermediul căruia puteți accesa informația juridică reală, certificată editorial, lua pulsul mediului juridic și consulta cele mai relevante știri juridice, cu actualizare zilnică. De asemenea, puteți lectura articolele semnate de autori consacrați din domeniul dreptului și consulta agenda evenimentelor juridice.

Avocații au acces la peste 49.000 de pagini cu știri juridice, articole și opinii de specialitate, extrase din cărți și revistele Editurii Universul Juridic. Peste 7.000 de articole semnate de peste 3.000 de autori consacrați, personalități din mediul juridic, care tratează diverse probleme de drept, structurate pe materii, peste 1.200 de newslettere și o bogată bază de date conținând cuvinte-cheie.

 

− Acces la modulul JURISPRUDENȚĂ PRELUCRATĂ

 

Un nou modul, care are la bază acces la peste 5.000 de spețe selectate, hotărâri definitive, relevante și prelucrate, care pot fi copiate și tipărite. Acestea sunt rezumate de către reputați autori, practicieni ai dreptului (avocați, magistrați), iar informația este concisă, ușor de citit, sintetizează problema de drept pentru a facilita identificarea spețelor de care aveți nevoie pentru dosarele dumneavoastră.

Mai multe detalii aici: https://lp.universuljuridic.ro/jurisprudenta-relevanta-prelucrata/.

 

− Acces live la CONFERINȚELE ONLINE UNIVERSUL JURIDIC

 

Acces la aceste evenimente, coordonate științific de lideri ai domeniului, care moderează cu profesionalism intervențiile unor specialiști recunoscuți în piața de profil. Conferințele se desfășoară uzual în 1-2 zile, pe durate cuprinse între 2-8 ore/zi, pe diverse teme de actualitate din domeniul juridic. Transmisia live se efectuează pe site-ul www.universuljuridic.ro și sunt înregistrate video, editate și montate ulterior la nivel HD, apoi arhivate într-o colecție de referință.

 

Pentru informații suplimentare sau ajutor în accesarea modulelor va rugăm să ne contactați pe adresa de e-mail, premium@universuljuridic.ro sau la numerele de telefon 0733.674.555 și 0732.320.662.

Continuarea parteneriatului tradițional între Baroul Brașov și Universul Juridic was last modified: martie 26th, 2024 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: