Consiliul de Mediere. Propunerea de modificare și completare a Legii medierii, retrimisă către Comisia juridică

31 mart. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1129
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit comunicatului din data de 31 martie 2017, președintele Consiliului de Mediere, domnul Mugur Bogdan Mitroi a emis o informare cu privire la Propunerea de modificare și completare a Legii medierii.

Astfel, Consiliul de Mediere informează că în data de 28 martie 2017 propunerile de modificare și completare a Legii medierii, prin care încercarea de mediere devine o etapă prealabilă – obligatorie în litigiile în care medierea este posibilă, a fost retrimisă către Comisia juridică, de disciplină și imunități a Camerei Deputaților, în vederea reanalizării.

Domnul Mitroi a menționat că proiectul de modificare a Legii nr. 192/2006 reprezintă o inițiativă a peste 50 de parlamentari și că acesta a fost adoptat de către Senatul României, în forma ajunsă la Camera Deputaților.

După cum se vede, răbdarea, perseverența și solidaritatea dumneavoastră, după o perioadă de doi ani de zile de la alegerea actualului Consiliu de Mediere, începe să se concretizeze și sunt convins că într-un timp foarte scurt corpul mediatorilor din România se va bucura de oportunitățile ce îi vor fi oferite de către noua legislație în domeniu” – a arătat președintele Consiliului de Mediere.

Consiliul de Mediere. Propunerea de modificare și completare a Legii medierii, retrimisă către Comisia juridică was last modified: martie 31st, 2017 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter