Consiliul de Mediere. Propunerea de modificare și completare a Legii medierii, retrimisă către Comisia juridică

31 mart. 2017
Vizualizari: 1317

Potrivit comunicatului din data de 31 martie 2017, președintele Consiliului de Mediere, domnul Mugur Bogdan Mitroi a emis o informare cu privire la Propunerea de modificare și completare a Legii medierii.

Astfel, Consiliul de Mediere informează că în data de 28 martie 2017 propunerile de modificare și completare a Legii medierii, prin care încercarea de mediere devine o etapă prealabilă – obligatorie în litigiile în care medierea este posibilă, a fost retrimisă către Comisia juridică, de disciplină și imunități a Camerei Deputaților, în vederea reanalizării.

Domnul Mitroi a menționat că proiectul de modificare a Legii nr. 192/2006 reprezintă o inițiativă a peste 50 de parlamentari și că acesta a fost adoptat de către Senatul României, în forma ajunsă la Camera Deputaților.

După cum se vede, răbdarea, perseverența și solidaritatea dumneavoastră, după o perioadă de doi ani de zile de la alegerea actualului Consiliu de Mediere, începe să se concretizeze și sunt convins că într-un timp foarte scurt corpul mediatorilor din România se va bucura de oportunitățile ce îi vor fi oferite de către noua legislație în domeniu” – a arătat președintele Consiliului de Mediere.

Consiliul de Mediere. Propunerea de modificare și completare a Legii medierii, retrimisă către Comisia juridică was last modified: martie 31st, 2017 by Universul Juridic

Jurisprudență

Vezi tot

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor: