Consiliul de Mediere a primit vizita a 9 procurori europeni

28 sept. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 586

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Consiliul de Mediere a emis un comunicat în data de 27 septembrie 2017 prin care a anunțat:

„Astăzi, 27 septembrie 2017, Consiliul de Mediere a fost gazda unui număr de 9 procurori din diferite țări europene, Portugalia, Franța, Belgia, Germania, Polonia și Republica Moldova, aceștia fiind însoțiți de doamna procuror Nicoleta Ștefanov de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Inteligența artificială în materie penală

Evenimentul, devenit deja o tradiție în cadrul cooperării instituționale dintre Consiliul de Mediere și Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, poate fi considerat un veritabil schimb de experiențe, discuțiile antamate de către cei prezenți dovedindu-se a fi deosebit de interesante. Atât reprezentanții Consiliului de Mediere, cât și magistrații europeni au prezentat situația medierii din țările de reședință, problemele întâlnite în practică, schimbările ce trebuie avute în vedere, precum și punctele forte ale instituției medierii.

În concluzie, toți cei prezenți au reiterat necesitatea ca statele europene să găsească resursele necesare pentru a perfecționa cadrul legislativ din domeniul medierii și și-au arătat încrederea în dezvoltarea profesiei de mediator la nivel european. Oaspeții Consiliului de Mediere și-au exprimat bucuria de a vedea că România se înscrie în rândul statelor cu un trend pozitiv în ceea ce privește dezvoltarea profesiei de mediator, rămânând impresionați de organizarea instituției noastre.

Consiliul de Mediere a fost reprezentat de domnii Ion DEDU – Membru în Comisia Permanentă și Tudor MAFTEI-GOLOPENȚIA – Vicepreședinte al Corpului Profesional al Mediatorilor din București”.

Sursa informației

Consiliul de Mediere a primit vizita a 9 procurori europeni was last modified: septembrie 28th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter