[UPDATE: Persoane de contact pentru clarificări] Consiliul de Mediere. Declanșarea procedurii disciplinare

22 iun. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 427
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 19 iunie 2020: Persoane de contact pentru clarificări și detalii

Potrivit site-ului oficial (www.cmediere.ro), Consiliul de Mediere a publicat lista persoanelor de contact pentru detalii și clarificări referitoare la procedura de cercetare disciplinară pentru neplata taxelor profesionale, în funcție de județul în care au sediul profesional.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Potrivit site-ului oficial (www.cmediere.ro), Consiliul de Mediere a publicat un anunț prin intermediul căruia reamintește despre faptul că, luni, 15 iunie 2020, a fost ultima zi în care meditorii care înregistrează restanțe la plata taxei anuale profesionale au putut beneficia de reduceri, facilități sau scutiri pentru plata acestora.

Astfel, în ședința Consiliului din data de 16 iunie 2020 se va propune ca, începând cu data de 18 iunie a.c., să se declanșeze procedura disciplinară față de toți acei mediatori care figurează cu restanțe la plata taxei anuale profesionale până la anul 2019 – inclusiv. Mediatorii respectivi urmează să fie notificați cu privire la această situație.

De asemenea, în perioada 18 iunie-1 iulie 2020, mediatorii față de care s-a dispus declanșarea cercetării disciplinare vor avea posibilitatea de a remedia situația prin plata debitului integral înregistrat față de instituție.

Totodată, până la data de 6 iulie 2020 va avea loc ședința Consiliului de Mediere, în urma căreia se va actualiza Tabloul Mediatorilor, astfel:

„1. se va aplica sancțiunea suspendării din exercitarea profesiei de mediator,  pentru un termen de 6 luni, față de mediatorii care nu și-au îndeplinit obligația de plată a taxei anuale profesionale aferentă anilor 2017, 2018 și 2019, urmând ca în cazul achitării acesteia, în termen de 6 luni, sancțiunea să înceteze. Dacă debitul nu va fi achitat în termenul de 6 luni, împotriva mediatorului în cauză se va aplica sancțiunea încetării calității de mediator, iar reluarea exercitării profesiei se va putea face în condițiile efectuării unor noi demersuri privind autorizarea în profesie cumulat cu achitarea taxelor profesionale restante.

2. se va aplica sancțiunea încetării calității de mediator autorizatîn cazul în care debitul restant este aferent perioadei anterioare anului 2017.”

 

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Această rubrică este susținută de EASYLAW, manager activități juridice.
Îmbunătățește eficiența echipei și crește performanța societății tale de avocatură, cu pachetul Avocatul PREMIUM. Abonează-te la EASYLAW* și primești gratuit cont PREMIUM pe portalul www.universuljuridic.ro.
🔔Vreau cont demo

 

[UPDATE: Persoane de contact pentru clarificări] Consiliul de Mediere. Declanșarea procedurii disciplinare was last modified: iunie 19th, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter