Consiliul Concurenței. Examenul de promovare ca urmare a încheierii perioadei de debut

11 sept. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 78

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Potrivit site-ului oficial (www.consiliulconcurentei.ro), Consiliul Concurenței organizează examenul de promovare ca urmare a încheierii perioadei de debut, care se va desfășura la data de 28 septembrie 2020, ora 10:30.

Examenul va cuprinde o probă scrisă de verificare a  cunoștințelor teoretice, a abilităților de comunicare, capacității de sinteză, precum și complexitatea, inițiativa și creativitatea candidaților.

De asemenea, dosarele pentru concurs se vor depune la Registratura Generală a instituției în perioada 11-24 septembrie 2020 și vor cuprinde următoarele documente:

–  Cerere adresată conducătorului instituției;

– Copia actului administrativ privind încadrarea într-o funcție de natură contractuală de debutant;

–  Copia documentelor de studii;

–  Copie C.I. / B.I.

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

🔔Vezi și Consiliul Concurenței. Concurs de promovare în grad profesional superior – 7 octombrie 2020

Consiliul Concurenței. Examenul de promovare ca urmare a încheierii perioadei de debut was last modified: septembrie 11th, 2020 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter