Conferință Conferințele revistei „Dreptul”: „Actualitatea și perspectivele interdependențelor dreptului Uniunii Europene cu dreptul intern al statelor membre”

115       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferințele revistei „Dreptul”: „Actualitatea și perspectivele interdependențelor dreptului Uniunii Europene cu dreptul intern al statelor membre” 📅 25 octombrie 2021 Conferințele revistei „Dreptul”: „Actualitatea și perspectivele interdependențelor dreptului Uniunii Europene cu dreptul intern al statelor membre”

Data 25 octombrie 2021
Locația Online

Pentru anul 2021, Colegiul de redacție al revistei „Dreptul” și editorul acesteia, Uniunea Juriștilor din România, au decis să organizeze o serie de conferințe dedicate împlinirii a 150 de ani de la apariția primului număr al celei mai vechi publicații juridice din România de azi – revista „Dreptul”. Manifestările se desfășoară sub egida „Dreptul la 150 de ani” și au ca partener principal Grupul editorial „Universul Juridic” din București. 

În luna octombrie a.c., în cadrul acestui generos ciclu de conferințe, va avea loc o manifestare științifică având tema „Actualitatea și perspectivele interdependențelor dreptului Uniunii Europene cu dreptul intern al statelor membre”, eveniment care își propune realizarea unui schimb de opinii referitoare la cele mai importante probleme cu care se confruntă societatea internă tot mai intens raportată la societatea europeană, respectiv la cea internațională, în această perioadă. La conferință participă, cu statut de invitați, teoreticieni și practicieni ai domeniului care își propun să ofere o perspectivă obiectivă asupra unor evoluții pe care dreptul Uniunii Europene le va înregistra, dar și asupra raporturilor care se stabilesc între dreptul intern, dreptul Uniunii Europene și dreptul internațional. 

Cu acest prilej, va fi lansat numărul 10/2021 al revistei „Dreptul”. 

Conferința se va desfășura în format online, la  data de 25 octombrie 2021, începând cu ora 16:00 

 Evenimentul va fi co-moderat de prof. univ. dr. h. c. Ovidiu Predescu, Director fondator al publicațiilor „Dreptul” și prof. univ. dr. Augustin Fuerea, membru în Consiliul Științific al revistei  „Dreptul”. 

Parteneri:

WOLTERS KLUWER România

Alpha Bank

Tudor. Personal Tailor

Evenimentul va fi transmis și online pe https://www.universuljuridic.ro/ și pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/portaluj/.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Conferințele revistei „Dreptul”: „Actualitatea și perspectivele interdependențelor dreptului Uniunii Europene cu dreptul intern al statelor membre” was last modified: octombrie 13th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter