[Desfășurarea lucrărilor] Conferința „Ziua Profesiilor Liberale din România“ – Reglementare versus dereglementare

1129       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Tematica conferinței organizate de Uniunea Profesiilor Liberale din România (UPLR) s-a axat pe subiectul „Reglementare versus dereglementare”, scopul conferinței fiind acela de a stimula unificarea și dezvoltarea sectorului socio-economic al profesiilor liberale, precum și creșterea vizibilității și solidarității lor, care să le permită să se exprime ca o voce comună, puternică la nivelul societății, anunță UNBR.

Conferința și-a propus, de asemenea, să evidențieze caracterul specific al sectorului socio-economic al profesiilor liberale a cărui importanță deosebită a fost recunoscută de către Parlamentul European prin mai multe rezoluții începând cu anul 2003, preocuparea permanentă a profesioniștilor liberali de a furniza servicii de înaltă calitate și expertiză, care să asigure o protecție cât mai bună beneficiarilor acestor servicii – clienții, pacienții și consumatorii, necesitatea ca autoritățile statului să perfecționeze cadrul juridic actual, care să creeze condiții pentru o dezvoltare ascendentă a profesiilor liberale, faptul că profesioniștii liberali muncesc mult și își asumă riscuri enorme într-o perioadă de criză când, cu toate dificultățile întâmpinate, activitatea lor a cunoscut o creștere sensibilă, reprezentând unul din cele mai dinamice motoare ale economiei.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

Av. Constantin Parascho, secretar general al UNBR, vicepreședinte al Comitetului pentru țările din Europa Centrală și de Est (PECO) din cadrul Consiliului Barourilor Europene, a vorbit despre „Reglementare versus dereglementare a profesiei de avocat în plan european”, subliniind tendințele inter-profesionalității și impactul acestora asupra profesiilor liberale din statele continentale.

Consultați și comunicatul UPLR cu privire la desfășurarea lucrărilor celei de a opta ediții a Conferinței „Ziua Profesiilor Liberale din România”.


Joi, 5 noiembrie 2015

București

Sala Panoramic a Hotelului Marshal Garden, Calea Dorobanților nr. 50B, Sector 1

Uniunea Profesiilor Liberale din România

Patronatul Serviciilor Private din România

și

Revista Legal Magazin

Bibliolex Biblioteca juridica virtuala

Joi, 5 noiembrie 2015, Uniunea Profesiilor Liberale din România (UPLR) în parteneriat cu Patronatul Serviciilor Private din România și Revista Legal Magazin organizează cea de-a VIII-a ediție a Conferinței „Ziua Profesiilor Liberale din România“, care este celebrată în fiecare an.

Tema conferinței se referă la raportul „Reglementare versus dereglementare“, aspect deosebit de important pentru viitorul profesiilor liberale și pentru menținerea unei calități înalte a serviciilor furnizate de către acestea clienților, pacienților și consumatorilor.

La Conferință vor participa reprezentanți ai asociațiilor de profesii liberale care sunt sau nu membre ale UPLR, ai unor autorități publice, instituții și organizații relevante pe plan național.

Lucrările Conferinței vor începe la ora 9:30 și se vor încheia la ora 13:45. Înregistrarea participanților se va face între orele 9:00-9:30

Persoanele care doresc să participe la lucrările Conferinței și nu sunt sponsorizate de asociațiile membre sau nu dețin calitatea de invitat, vor achita o taxa de 250 lei.

Confirmarea participării la eveniment se va face pana la data de 30 octombrie 2015, inclusiv, la tel/fax: 021.312.45.82 sau la adresa de e-mail: [email protected].

Sursa informației este comunicatul de presă publicat de Uniunea Profesiilor Liberale din România (www.uplr.ro)

 

[Desfășurarea lucrărilor] Conferința „Ziua Profesiilor Liberale din România“ – Reglementare versus dereglementare was last modified: noiembrie 19th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.