Conferință Conferința Regională de Insolvență Iași

612       0
1 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 51 vot, medie: 5,00 din 5 (1 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința Regională de Insolvență Iași 📅 08 octombrie 2021 Conferința Regională de Insolvență Iași

Data 08 octombrie 2021
Locația ONLINE

UNPIR Filiala Iași, în parteneriat cu INPPI și Grupul editorial Universul Juridic, organizează Conferința Regională de Insolvență Iași.

Evenimentul va avea format ONLINE.

Publicul va putea adresa întrebări lectorilor, în timp real, prin intermediul chat-ului pus la dispoziție pe platformele UJ și INPPI.

Unde: ONLINE

Online: platformele INPPI și UJ!

Când: Vineri, 08 octombrie 2021, ora 10:00

Evenimentul se va desfășura exclusiv ONLINE!

Acreditare INPPI: 10 ore de pregătire profesională

Acreditare INPPA

„Conferința este inclusă în programul de pregătire și perfecționare continuă a avocaților. Punctele de pregătire profesională se vor acorda după încheierea conferinței, în baza criteriilor de evaluare I.N.P.P.A.”.

 

PROGRAM:

Conferința se desfășoară în format online, prin platformele INPPI și Universul Juridic

10.00 – 10.15Deschiderea conferinței. Discursuri organizatori

 

10.15 – 12.15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13.15 – 15.15

PANEL I

 

Moderator: Av. Simona Maria Miloș, Președinte INPPI

1.     10.15 – 10.45 – Propuneri de modificare a prevederilor comune privind procedurile de prevenire a insolvenței – transpunerea Directivei 1023/2019 și sinteza dezlegărilor obligatori ale ÎCCJ în domeniul insolvenței –  Av. Stan Tîrnoveanu, Prim-vicepreședinte UNPIR.

 

2.     10.45 – 11.15Obligația de negociere ce apasă asupra creditorului fiscal, între ajutor de stat, comportament de creditor privat și suspiciuni de fraudă  Prof. univ. dr. Radu Bufan.

 

3.     11.15-11.45 – Scurte considerații privind unele contracte aflate în derulare în procedura insolvenței – Conf. univ. dr. Vasile Nemeș, membru CNC.

 

4.     11.45-12.15 – Efectul pozitiv al autorității de lucru judecat într-o cerere de deschidere a procedurii de insolvență [art. 431 alin. (2) CPC] – studiu de caz Dr. Nicoleta Țăndăreanu, formator INM, fost judecător ÎCCJ.

                                   Pauză 12.15- 13.15

 

PANEL II

 

Moderator: Prof. univ. dr. Florin Moțiu

5.     13.15-13.45 – Derularea planului de reorganizare. Spectrul falimentului – Jud. dr. Marcela Comșa, Curtea de Apel Brașov, formator INM.

 

6.     13.45-14.15 – Cererea de atragere a răspunderii patrimoniale. Procedura de judecată. Chemarea în garanție. Consecințele neindicării în raportul de cauze a persoanelor vinovate de ajungerea debitoarei în insolvență – Jud. Mariana Moncea, Tribunalul București.

 

7.     14.15-14.45 – Transpunerea Directivei a doua șansă; cadrele de restructurare-repetiția unor compromisuri acceptate –  Prof. univ. dr. Augustin Fuerea.

 

8.     14.45-15.15Provocări în insolvență – luarea activului în contul  onorariului neachitat. O.G. nr. 6/2019 și planul de reorganizare –  Av. Alina Popa, membru Consiliul de conducere INPPI.

 

 

***

Cum mă înscriu?

Taxa de participare la Conferință este de 357 lei (TVA inclus)/ participant, pentru participanții online

I. Persoanele care NU sunt înregistrate pe site-ul INPPI (care nu au cont și parolă) și care doresc să acceseze seminariile online trebuie să efectueze următorii pași:

– Se accesează butonul Înregistrare amplasat în partea dreaptă sus, din pagina principala a portalului www.inppi.ro;
– Se completează toate câmpurile din formularul de înregistrare, respectiv: nume, email, parolă, verificare parolă, număr matricol. La rubrica email se introduce adresa personală de email a persoanei care solicită înscrierea. La rubrica parolă se introduce o parola aleasă de utilizator. Se confirmă parola aleasă de utilizator. La rubrica număr matricol UNPIR se introduce numărul de evidență al practicianului din Tabloul UNPIR (ex 0000) ;
– După completarea câmpurilor sus amintite se dă click pe rubrica înregistrarea utilizator nou;
– Pe adresa de email aleasă de dvs. veți primi un mesaj de confirmare a înregistrării pe site-ul INPPI;
– După primirea mesajului, în vederea autentificării și vizualizării cursului ales, sunt urmați pașii de la pct. II de mai jos.

II. Persoanele care sunt deja înregistrate pe site și care doresc să acceseze  videoconferința trebuie să efectueze următorii pași:

– Se achită taxa de participare la eveniment și se trimite dovada plății către secretariatul INPPI, la adresa [email protected]. Taxa se achită în contul INPPI, deschis la BCR Sucursala Unirea, cod IBAN RO11RNCB0671130993380001, CUI RO31066951Obligatoriu, în actul de plată, se va preciza data în care se desfășoară evenimentul și numele participantului;

– Se completează formularul disponibil aici.
– După verificarea efectuării plății, veți primi mesajul prin care vă este validată plata și totodată vă este comunicată permisiunea de a accesa videoconferința;
– În data și la ora programată, se accesează din partea dreaptă de sus a paginii www.inppi.ro butonul Autentificare și se completează datele din formular, respectiv email și parolă (alese de dvs);
– Se dă click pe butonul autentificare și se vizualizează videoconferința folosind link-ul corespunzător, conform instrucțiunilor primite în mesajul de confirmare a plății.

ATENȚIE: Suma plătită reprezintă taxa pentru accesul la videoconferința live. Aceeași taxă se percepe și pentru oricare dintre videoconferințele anterioare.

Pentru înregistrare utilizator nou – click aici.

Dacă ești înregistrat deja, pentru autentificare – click aici.

Pentru mai multe detalii, accesați: https://www.unpir.ro/conferinta-regionala-de-insolventa-iasi-10-pct-03-sep

 

 

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Conferința Regională de Insolvență Iași was last modified: octombrie 7th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter