Conferință Conferința Regională de Insolvență - Cluj-Napoca, 8 iunie 2019

64       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința Regională de Insolvență – Cluj-Napoca, 8 iunie 2019 📅 08 iunie 2019 Cluj-Napoca Conferința Regională de Insolvență – Cluj-Napoca, 8 iunie 2019

Data 08 iunie 2019
Locația Facultatea de Drept din cadrul Universitații „Babeș-Bolyai”
Taxa 500 lei

Recomandări

Institutul Național pentru Pregătirea Practicienilor în Insolvență (INPPI), în parteneriat cu Institutul Național al Magistraturii (INM), organizează „Conferința Regională de Insolvență Cluj-Napoca” în ziua de sâmbătă, 8 iunie 2019.

Conferința este acreditată INPPI cu 12 puncte de pregătire profesională și, de asemenea, este acreditată INPPA cu puncte acordate în baza criteriilor de evaluare INPPA.

Evenimentul va fi găzduit de Facultatea de Drept din cadrul Universitații „Babeș-Bolyai”, cu următorii moderatori, vorbitori și teme:

Dr. Nicoleta Țăndăreanu: – Pronunțarea  unei hotărâri judecătorești  care să țină loc de act de  vânzare pentru un imobil adjudecat  la licitație în cadrul procedurii de insolvență – Studiu de caz.

Jud. dr. Csaba Bela Nasz – Aspecte privitoare la regimul juridic al creanțelor datorate cu titlu de impozit pentru bunurile valorificate în procedura insolvenței, grevate de o cauză de preferință, după data deschiderii procedurii insolvenței.

Prof. univ. dr. Vasile Nemeș (Gabriela Fierbințeanu – coator) – Coordonatele măsurilor de restructurare preventivă și eficiența acestora.

Jud. dr. Mihaela Sărăcuț – Rolul judecătorului sindic în executările silite individuale ale art. 143 alin. (1) din Legea nr. 85/2014. De ce judecătorul sindic?

Av. dr. Antoniu Obancia – Prejudiciul penal și procedura insolvenței. Soluții de practică judiciară.

Av. dr. Andreea Deli Diaconescu – Propunerea de Directivă a Parlamentului European privind cadrele de restructurare preventivă, a doua șansă și măsurile de sporire a eficienței procedurilor de restructurare, de insolvență și de remitere de datorie și de modificare a Directivei 2012/30/UE.

Jud. dr. Marcela Comșa – Înscrierea creanțelor în tabelul preliminar/definitiv.

Jud. Flavius Moțu – Garanțiile atipice în cadrul procedurii de insolvență. Analiza unor garanții atipice, anterioare deschiderii procedurii insolvenței. Analiza nașterii unor garanții atipice, în cadrul perioadei de observație.

Av. Stan Tîrnoveanu – Analiza posibilei neconstituționalități a art. 5 pct. 72 (dublu prag) și a art. 143 alin. (1), teza finală (executarea finală în cadrul insolvenței) din Legea nr. 85/2014, așa cum a fost amendată de O.U.G. nr. 88/2018.

Av. Cristina Ienciu-Dragoș – Practica judiciară cristalizată până în acest moment cu privire la   aplicabilitatea art. 143 alin. (1), astfel cum a fost modificat prin OUG 88/2018.

Florin Dragomir – Impactul normelor privind protecția mediului în procedura de insolvență.

Lect. univ. dr. Sergiu Golub – Operațiunile „asimilate ipotecii” (art. 2347 C.civ.) sau despre Calul troian în procedurile de insolvență.

Simona Maria Miloș – moderator

Prof. univ. dr. Radu Bufan – moderator

Lect. univ. dr. Raul Felix Hodoș – Superprioritatea creanțelor fiscale. De la teorie la practică în actualitatea ultimelor modificări ale legislației insolvenței.

ATENȚIE!

Taxa de participare este de 500 lei/persoană (TVA inlcus). Numărul de locuri este limitat, astfel că înainte de înscriere și plată vă rugăm să verificați dacă mai există locuri disponibile, la tel. 021 327.56.96 sau e-mail: [email protected].

Click AICI pentru a descărca formularul care trebuie completat pentru înscriere la conferință.

Conferința Regională de Insolvență – Cluj-Napoca, 8 iunie 2019 was last modified: mai 21st, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter