Conferință Conferința națională de executare silită, ediția a X-a

760       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința națională de executare silită, ediția a X-a 📅 25 septembrie 2019 București Conferința națională de executare silită, ediția a X-a

Data 25 septembrie 2019
Locația Aula Facultății de Drept, Universitatea din București

Recomandări

Miercuri, 25 septembrie, Revista Română de Executare Silită, Editura Universul Juridic, în parteneriat cu Facultatea de Drept, Universitatea din București, Uniunea Națională a Barourilor din România  și  Uniunea Națională a Executorilor Judecătorești organizează cea de-a X-a ediție a Conferinței naționale de executare silită. Evenimentul se va desfășura la Aula Facultății de Drept, Universitatea din București, începand cu ora 09,30.

 

În curs de acreditare INPPA

 

Speakeri și teme:

Prof. univ. dr., av. Traian Briciu, președintele Uniunii Naționale a Barourilor din România

Cristina Cornaci, director general al Avestis Internațional SRL – „Executarea silită a contractelor de leasing – Aspecte teoretice și practice”

Av. Radu Damaschin, Partener în cadrul departamentului de Litigii, NNDKP – „Conținutul și limitele sechestrului asigurator”

Conf. univ. dr., av. Claudiu Dinu, Facultatea de Drept, Universitatea din București

Jud. dr. Ioan Gârbuleț, Curtea de Apel Târgu Mureș – „Considerații în legătură cu vânzarea la licitație a unui imobil cu mai multe apartamente”

Conf. univ. dr., executor judecătoresc, Eugen Hurubă, directorul Centrului Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești

Jud. George-Alexandru Lazăr, Judecătoria Sectorului 4 din București –  „Dificultăți practice în cazul mai multor urmăriri asupra aceluiași debitor – limitele urmăririi”

Drd. Cătălin Lungănașu – „Căile de atac împotriva hotărârii pronunțate în procedura contestației la executare”

Av. Lucian Pop „Executarea hotărârilor judecătorești referitoare la minori din perspectiva Legii nr. 273/2004 privind procedura adopției. Reflecții asupra anulării interesului superior al minorului în vâltoarea procedurilor”

Lect. univ. dr., av. Paul Pop, Facultatea de Drept, Universitatea Bucuresti

Prof. univ. dr., av. Gabriela Răducan – formator INM, lector INPPA, Facultatea de Drept a Universității „Titu Maiorescu” din București

Jud. Roxana Stanciu, Tribunalul București, secția a IV-a civilă – „Depunerea cu afectațiune specială – câteva probleme practice”

Prof. univ. dr. Adrian Constantin Stoica – decanul Facultății de Drept și de Științe Administrative a Universității „Ovidius” din Constanța – „Efectele rezoluțiunii umilaterale ale unui contract, pentru procedura de executare silită”

Conf. univ. dr., jud. Andreea Tabacu, Curtea de Apel Pitești

Lect. univ. dr., av. Nicolae-Horia Țiț, Facultatea de Drept a Universității „Al. I. Cuza” din Iași –  „Ce motive de fond se (mai) pot invoca pe calea contestației la executare?”

 

Lista privitoare la speakeri, temele acestora și agenda evenimentului se află în curs de confirmare și actualizare.

 

Taxa de participare este în valoare de 350 de lei + TVA și include:

– Mapa evenimentului și diploma de participare;
– Pauzele de cafea și pauza de masă;
– Codul de procedură civilă si legislatie conexă 2019. Editie PREMIUM
– Acces la Abonamentul Premium Universul Juridic pe o perioadă de 3 luni

 

 

* Participanților la conferință le este oferit accesul la înregistrarea video la un preț preferințial de 100 de lei + TVA.

* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin trei zile înaintea evenimentului. Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.


* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Conferința națională de executare silită, ediția a X-a was last modified: august 19th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter