Conferință națională Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a XIII-a

657       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a XIII-a 📅 11 noiembrie 2022 Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a XIII-a

Data 11 noiembrie 2022
Locația Aula Magna a Academiei de Studii Economice București și Online

Facultatea de Drept din cadrul Academiei de Studii Economice din București, Asociația Română de Drept Penal al Afacerilor, Revista Română de Drept Penal al Afacerilor și Grupul editorial Universul Juridic organizează, în iunie și respectiv, noiembrie 2022, tradiționalele Conferințe Naționale de Drept Penal al Afacerilor.

Cele douăsprezece ediții precedente au reunit deja cele mai importante personalități din respectiva arie de practică, aducând în dezbaterea comunității de profil teme de larg interes profesional, legi și norme la zi, idei valoaroase, studii de caz, propuneri, perspective. 

 Conducătorul științific al seriei Conferințelor de Drept Penal al Afacerilor și moderatorul acestor evenimente este prof. univ. dr. Mihai Hotca, avocat fondator și coordonator al Societății Hotca Neagu Sitaru și Asociații.  

Ediția a XIII-a a Conferinței naționale de Drept Penal al Afacerilor se va desfășura vineri, 11 noiembrie 2022,  în Aula Magna a Academiei de Studii Economice București, începând cu ora 10:00.

Temele ediției: în curs de stabilire

PARTENERI:

Wolf Theiss

Tuca Zbarcea & Asociatii S.C.A.

WOLTERS KLUWER România

Alpha Bank

Tudor. Personal Tailor


TAXA DE PARTICIPARE: 

 • online – 300 lei + TVA 
 • fizic (în sală) – suplimentar față de prețul online, se va achita suma de 150 lei + TVA (taxa include masa de prânz, mapa conferinței)  

BENEFICII INCLUSE ÎN TAXA DE PARTICIPARE: 

 • speakeri profesioniști din ariile legislativă, teoretică și practică ale domeniului 
 • acces la vizionarea video live a ediției individuale/seriei, la calitate Full HD – numai pentru participarea online 
 • acces la înregistrarea video, în cel mai scurt timp de la finalizarea video live-ului (modalitatea de acces se transmite prin email, cel târziu la 30 de zile de la finalizarea video live-ului)  
 • 3 luni acces la abonamentul Universul Juridic Premium, care include printre altele: peste 10.000 de opinii juridice atent selecționate de colectivul editorial Universul Juridic, actualizate și segmentate zilnic. Peste 500 de autori consacrați, peste 9.000 de știri juridice, peste 700 de newslettere și o bogată bază de date organizată în funcție de anumite cuvinte-cheie. 
 • acordarea statutului de membru Senior al ujmag.ro care conferă suplimentar beneficiile: 
 • minimum 20% reducere la cărțile Editurii Universul Juridic 
 • 10% reducere la cărțile altor edituri 

ACCES LA VIZIONAREA VIDEO LIVE ȘI A ÎNREGISTRĂRII VIDEO A EDIȚIEI INDIVIDUALE/SERIEI: 

 • fiecare ediție se transmite live la data și ora afișate 
 • accesul la vizionarea video live și a înregistrarii video a ediției individuale/seriei se realizează prin autentificare cu user și parolă în Portalul Universul Juridic. Detalii privind modalitatea de acces sunt transmise în mod automat, prin e-mail, după completarea formularului de mai jos și achitarea taxei de participare 
 • din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare programe software ori setări tehnice speciale, conexiunea la internet fiind suficientă

Conferința va fi disponibilă și pentru achiziție în format fizic după data de 1 august.

 

Cumpără acum!


Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați:

0733.674.555[email protected]

 


* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin două zile (48 de ore) înaintea evenimentului, la adresa de e-mail: [email protected]
Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăseasca în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Tototdată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Conferința națională de Drept Penal al Afacerilor, ediția a XIII-a was last modified: august 4th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.