Conferință internațională Conferința internațională „Provocări contemporane în dreptul administrativ din perspectivă interdisciplinară”, ediția a IV-a – 21 mai 2021

442       0
2 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 52 voturi, medie: 5,00 din 5 (2 votes, average: 5,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința internațională „Provocări contemporane în dreptul administrativ din perspectivă interdisciplinară”, ediția a IV-a – 21 mai 2021 📅 21 mai 2021 Conferința internațională „Provocări contemporane în dreptul administrativ din perspectivă interdisciplinară”, ediția a IV-a – 21 mai 2021

Data 21 mai 2021
Locația Online

Societatea de Științe Juridice și Administrative împreună cu Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice din București organizează, în data de 21 mai 2021, cea de-a IV-a ediție a Conferinței Internaționale „Provocări contemporane în dreptul administrativ din perspectivă interdisciplinară”.

Din cauza pandemiei de COVID-19, conferința va avea loc online, pe ZOOM.

Invitație de participare

Tematica Conferinței

Conferința este o platformă de dezbateri care examinează dezvoltările recente și perspectivele de evoluție ale dreptului administrativ și ale administrației publice la nivel național, european și internațional.

În cadrul Conferinței pot fi susținute lucrări din toate domeniile științelor administrative, care vor fi înscrise, în funcție de conținutul lor, într-una dintre cele două secțiuni:

I. Dezvoltări recente și perspective de evoluție ale dreptului administrativ la nivel național și internațional.

II. Provocări ale abordării interdisciplinare în științele administrative în secolul XXI.  

La Conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care  doresc doar să audieze dezbaterile.

Participanții au oportunitatea de a înscrie o a doua lucrare științifică plătind o taxă suplimentară.

Conferința este agreată de Institutul Național pentru Pregătirea și Perfecționarea Avocaților prin acordarea de puncte de pregătire profesională avocaților participanți.

 

Locul de desfășurare

 

Din cauza pandemiei de COVID-19, conferința va avea loc online, pe ZOOM.

Publicații

Toate lucrările susținute în cadrul Conferinței se vor regăsi într-una dintre următoarele publicații:

– în revista Juridical Tribune – Tribuna Juridică, singura revistă de științe juridice din România indexată în Web of Science Clarivate Analytics (Thomson Reuters) și în Scopus.

– într-un volum în limba engleză publicat la ADJURIS – International Academic Publisher. Volumul va fi indexat în Web of Science Clarivate Analytics (Thomson Reuters), Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, WorldCat, RePEc – baze de date internaționale recunoscute pentru domeniul științelor juridice și administrative conform Anexelor nr. 24 și 25 din Ordinul ministrului educatiei naționale și cercetării științifice nr. 6129/2016.

– în reviste partenere ale Conferinței indexate în baze de date internaționale recunoscute pentru domeniul științelor juridice și administrative (Scopus, Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, ERIH Plus, WorldCat, Doaj, IndexCopernicus, RePEc): Perspectives of Law and Public Administration, European Review of Public Law, Central and Eastern European Legal Studies, Revista de Drept Public.

 

Reduceri de la taxele de participare

Profesorii Academiei de Studii Economice din București și membrii Societății de Științe Juridice și Administrative beneficiază de o reducere între 20 și 25% din taxa de înscriere. Pentru detalii, click aici.

! Dacă doriți să dobândiți calitatea de membru în Societatea de Științe Juridice și Administrative, click aici

 

Termene-limită

– 13 mai 2021: trimiterea formularului de participare Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul și rezumatul lucrării care va fi susținută la Conferință, fie cu opțiunea de a asista la dezbateri, fără înregistrarea unei lucrări științifice. Completează aici formularul de participare la Conferință.

– 15 mai 2021: trimiterea textului integral al lucrării științifice în limbile română și engleză. Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință.

– 17 mai 2021: confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul Conferinței.

– 19 mai 2021: plata taxei de participare.

Pentru mai multe informații despre condițiile de înscriere, taxa de participare, posibilitatea de a înscrie două lucrări științifice, cerințele de redactare pentru lucrările științifice, publicațiile conferinței, programul științific, parteneri, serviciul de traduceri în limba engleză oferit autorilor, vizitați site-ul conferinței: www.alpaconference.ro.

Conferința internațională „Provocări contemporane în dreptul administrativ din perspectivă interdisciplinară”, ediția a IV-a – 21 mai 2021 was last modified: septembrie 20th, 2021 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.