Conferință Excelență în medicină și farmacie

109       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

Conferința Excelență în medicină și farmacie 📅 18 iunie 2019 București Conferința Excelență în medicină și farmacie

Data 18 iunie 2019
Locația Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie a municipiului București din str. Ion Ghica nr. 4, sector 3, București

Recomandări

Cine nu are nevoie de „Excelență în medicină și farmacie”?

Grupul Universul Juridic și Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București organizează pe 18 iunie 2019 un eveniment de impact în domeniul healthcare & pharma, domeniu urmărit cu atenție, interes și preocupare atât de autoritățile de specialitate centrale și locale, de furnizorii de produse, servicii, logistică și soluții, dar și de populație, confruntată cu o criză de încredere în sistem și cu o lipsă tot mai pronunțată de personal calificat, puncte de asistență, servicii de calitate și produse farmaceutice autentice, corespunzătoare unei puteri medii de cumpărare.

Evenimentul „Excelență în medicină și farmacie” pe care îl organizăm pe 18 iunie 2019, ora 9.30, în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie a municipiului București din str. Ion Ghica nr. 4, sector 3, București, își propune să adauge valoare pentru auditoriul dornic de informație corectă și obiectivă, nouă și cu aplicabilitate directă.

Suntem convinși că România are o nevoie majoră de o îmbunătățire drastică a sistemului de asistență medicală și de aprovizionare a pacienților cu medicație adecvată. De aceea abordăm și încercăm să reflectăm direct cotele de maxim atinse de jucătorii ambițioși din piețele de profil, fiindcă trebuie fixate standarde, ținte și obiective. Dacă îți propui foarte mult, sunt șanse să obții mult. Dacă vezi paharul plin lângă tine, va fi mai motivant să cauți căi de a-l umple și tu. Dacă ți se spun povești de succes, vei dori să construiești și tu una.

Conferința va reuni factori decizionali din administrația centrală, manageri ai instituțiilor publice de profil, întreprinzători, consultanți de specialitate, avocați de business, furnizori de echipamente și medicamente, asociații și ONG, presă de specialitate etc.

Credem că propunerea noastră de a participa la dezbaterile pe tema aleasă într-un moment politic și economic delicat este oportună, câtă vreme ne adresăm unor sectoare în care, oricât nu se observă, lucrurile avansează, eforturi și investiții se fac și în mod continuu apar noi soluții în beneficiul  pacienților-beneficiari. Credem că mult invocata criză din sănătate poate fi depășită printr-un plus de încredere, prin idei utile, exemple de urmat, inițiative curajoase și profesionalism probat.

 

Teme de dezbatere:

Investiţii în sistemul privat de sănătate

Management performant în spitalele publice; noile prevederi privind coplata

Ce obiective au amendamentele propuse pentru Legea Sănătăţii

Cercetare şi inovare în principalele specializări medicale, inclusiv stomatologie

Noutăți în domeniul farmaceutic; situația legislativă a suplimentelor alimentare

Soluții IT de impact pentru sistemul de sănătate publică

Fonduri europene pentru construcţia și reabilitarea unităţilor sanitare

Viitorul şcolii româneşti de medicină şi farmacie

Sistemul public de asigurare  vs. asigurările pivate de sănătate

Condiţiile de muncă şi de plată ale medicilor din România

 

Propuneri vorbitori:

 Diana Loreta Păun, Consilier de Stat, Departamentul Sănătate Publică, Administraţia Prezidenţială

Marius Daniel Șișu, Președinte, Agenţia Naţională a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale

Prof. dr. Mircea Cinteză, Colegiul Medicilor din România

Marian Pană, Director Comunicare şi Imagine, Colegiul Farmaciştilor din România

Wargha Enayati, Fondator Regina Maria şi Preşedinte Enayati Group

Cristian Hotoboc, Preşedinte, Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale

Reprezentant Ministerul Sănătății

Reprezentant CNAS

 

Agendă:

09.00-09.30: Înregistrarea participanţilor şi welcome coffee

09.30-11.30: Sesiunea I

11.30-12.00: Business networking coffee break

12.00-14.00: Sesiunea a II-a

14.00-15.00: Business lunch & networking

 

Taxa de participare este de 300 lei (TVA inclus) și oferă acces total la conferință, materiale, prezentări, pauzele de cafea și prânzul de final.

*Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare - Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

 

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Conferința Excelență în medicină și farmacie was last modified: aprilie 11th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter