Conferință [CUM A FOST] Excelență în medicină și farmacie

1672       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

[CUM A FOST] Conferința Excelență în medicină și farmacie 📅 18 iunie 2019 București [CUM A FOST] Conferința Excelență în medicină și farmacie

Data 18 iunie 2019
Locația Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie a municipiului București din str. Ion Ghica nr. 4, sector 3, București

Recomandări

Viitorul în medicină înseamnă inovare, digitalizare, medicină personalizată

Universul Juridic a organizat marți, 18 iunie 2019, la Palatul Camerei de Comerț și Industrie București, ediția a III-a a conferinței cu tema EXCELENȚĂ ÎN MEDICINĂ ȘI FARMACIE.

Au participat medici, farmaciști, stomatologi, profesori universitari, reprezentanți ai asociațiilor profesionale și patronale.

Partenerii evenimentului au fost Plush Luxury BIO Cosmetics, Life Dental Spa, Brystol Myers Squibb Romania, MEDIjobs și Hofigal.

„Viitorul în medicină înseamnă inovare, digitalizare, medicină personalizată. Modul în care este practicată meseria de medic se află într-o transformare rapidă”, a subliniat Diana Loreta Păun, Consilier de Stat, Departamentul Sănătate Publică, Administraţia Prezidenţială.

„Viitorul presupune totodată sustenabilitate, iar prioritizarea prevenției este un pilon fundamental al unui sistem de sănătate sustenabil. Avem nevoie de politici de sănătate centrate pe prevenție, de alocări financiare adecvate pentru medicina preventivă, de educație a populației în scopul menținerii propriei sănătăți, adică de educație pentru sănătate, de consens și consecvență pentru a ne asigura că vom reuși să avem o piramidă a serviciilor de sănătate a cărei bază să o constitituie medicina primară și preventivă și nu asistența medicală spitalicească”, a menționat Diana Loreta Păun.

 La rândul său, reprezentantul Colegiului Medicilor din România, dr. Mircea Cinteză a remarcat faptul că numărul de medici din micile orașe și din zonele rurale nu este satisfăcător. „La nivelul marilor centre universitare stăm bine. Avem nevoie de dezvoltarea infrastructurii medicale în zonele rurale și în micile orașe, pentru ca medicii să poată profesa. Este necesară o regândire, o redistribuire a resurselor materiale și financiare”, a apreciat Mircea Cinteză.

 Dr. Cristina Obreja, fondatorul clinicii dentare laser Life Dental Spa a vorbit despre „Laserul dentar și stomatologia holistică”.

Andreea Tănase, reprezentantul Plush Luxury BIOCosmetics a prezentat tema  „Acneea, o abordare diferită cu rezultate de permanență”.

 Totodată, Anca Daniela Raiciu, Marketing and Comercial Director, Hofigal a abordat tema „Legi și norme privind prelucrarea, procesarea și comercializarea plantelor medicinale și aromatice utilizate ca atare, parțial procesate sau procesate sub formă de suplimente alimentare predozate”.


Cine nu are nevoie de „Excelență în medicină și farmacie”?

Grupul Universul Juridic și Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București organizează pe 18 iunie 2019 un eveniment de impact în domeniul healthcare & pharma, domeniu urmărit cu atenție, interes și preocupare atât de autoritățile de specialitate centrale și locale, de furnizorii de produse, servicii, logistică și soluții, dar și de populație, confruntată cu o criză de încredere în sistem și cu o lipsă tot mai pronunțată de personal calificat, puncte de asistență, servicii de calitate și produse farmaceutice autentice, corespunzătoare unei puteri medii de cumpărare.

Evenimentul „Excelență în medicină și farmacie” pe care îl organizăm pe 18 iunie 2019, ora 9.30, în Aula Carol I a Palatului Camerei de Comerț și Industrie a municipiului București din str. Ion Ghica nr. 4, sector 3, București, își propune să adauge valoare pentru auditoriul dornic de informație corectă și obiectivă, nouă și cu aplicabilitate directă.

Suntem convinși că România are o nevoie majoră de o îmbunătățire drastică a sistemului de asistență medicală și de aprovizionare a pacienților cu medicație adecvată. De aceea abordăm și încercăm să reflectăm direct cotele de maxim atinse de jucătorii ambițioși din piețele de profil, fiindcă trebuie fixate standarde, ținte și obiective. Dacă îți propui foarte mult, sunt șanse să obții mult. Dacă vezi paharul plin lângă tine, va fi mai motivant să cauți căi de a-l umple și tu. Dacă ți se spun povești de succes, vei dori să construiești și tu una.

Conferința va reuni factori decizionali din administrația centrală, manageri ai instituțiilor publice de profil, întreprinzători, consultanți de specialitate, avocați de business, furnizori de echipamente și medicamente, asociații și ONG, presă de specialitate etc.

Credem că propunerea noastră de a participa la dezbaterile pe tema aleasă într-un moment politic și economic delicat este oportună, câtă vreme ne adresăm unor sectoare în care, oricât nu se observă, lucrurile avansează, eforturi și investiții se fac și în mod continuu apar noi soluții în beneficiul  pacienților-beneficiari. Credem că mult invocata criză din sănătate poate fi depășită printr-un plus de încredere, prin idei utile, exemple de urmat, inițiative curajoase și profesionalism probat.

 

Teme de dezbatere:

Investiţii publice și private în sistemul de sănătate

Inițiative notabile de susținere a sectorului medical (donații, sponsorizări, crowdfunding, colecte ONG-uri etc.)

Drumul spre sănătate trece prin etapa vaccinării – unde ne aflăm?

Management performant în spitalele publice

Cercetare şi inovare în principalele specializări medicale: cardiologie, oncologie, neurologie, pneumologie, endocrinologie, ginecologie

Cum performează stomatologia în mediul privat românesc

Legi și norme privind prelucrarea, procesarea şi comercializarea plantelor medicinale şi aromatice utilizate ca atare, parţial procesate sau procesate sub formă de suplimente alimentare predozate

Cercetare şi inovare în domeniul farmaceutic

Fonduri europene pentru construcţia, reabilitarea şi modernizarea unităţilor sanitare

Viitorul şcolii româneşti de medicină şi farmacie

Reformarea sistemului public de asigurare

Succese ale sistemului de asigurări pivate de sănătate

Pachetul minimal de servicii medicale în asistenţa medicală primară – evoluția sistemului de coplată
Soluții IT&C viabile dedicate sistemului medical

Parteneri

Plush Luxury BIO Cosmetics

Life Dental Spa

Brystol Myers Squibb Romania

Hofigal

 

Agendă:

09.00-09.30: Înregistrarea participanţilor şi welcome coffee

09.30-11.30: Sesiunea I

– Diana Loreta Păun, Consilier de Stat, Departamentul Sănătate Publică, Administraţia Prezidenţială

– Prof. dr. Mircea Cinteză, Colegiul Medicilor din România

– Dr. Cristina Obreja, fondatorul clinicii dentare laser Life Dental Spa  – „Laserul dentar și stomatologia holistică”

– Andreea Tănase, Plush Luxury BIOCosmetics – „Acneea, o abordare diferită cu rezultate de permanență”

11.30-12.00: Business networking coffee break

12,00-13,30: Sesiunea a II-a

– Anca Daniela Raiciu,  Marketing and Comercial Director, Hofigal: „Legi și norme privind prelucrarea, procesarea și comercializarea plantelor medicinale și aromatice utilizate ca atare, parțial procesate sau procesate sub formă de suplimente alimentare predozate”

– Catrinel Hagivreta, Co-Founder & CEO, MEDIjobs România – „7 soluții de creștere a retenției specialiștilor medicali în țară”

– Răzvan Ionescu, CEO, Professionals Business Knowledge – „GDPR în sectorul medical”

13.30-14.30: Business lunch & networking

 

 

Taxa de participare este de 300 lei (TVA inclus) și oferă acces total la conferință, materiale, prezentări, pauzele de cafea și prânzul de final.

* Persoanele care au achitat taxa de participare, dar care, din motive obiective, nu mai pot participa la conferință, pot solicita returnarea banilor, cu cel puțin cinci zile înaintea evenimentului. Solicitările ulterioare nu vor fi luate în calcul, având în vedere costurile logistice aferente manifestării. Mulțumim pentru înțelegere.

*Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare - Facebook, Twitter, Google+ și Instagram.

 

Prin completarea prezentului formular, prin plata taxei de participare și prin participarea dumneavoastră la eveniment, vă exprimați acordul față de filmarea/fotografierea și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

[CUM A FOST] Conferința Excelență în medicină și farmacie was last modified: iunie 19th, 2019 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter