Conferința de drept administrativ și fiscal – Cluj-Napoca

1877       0
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.

În data de 27 februarie, sala de conferințe a Grand Hotel Italia din Cluj-Napoca a fost gazda Conferinței de drept administrativ și fiscal. Evenimentul a fost organizat de Uniunea Națională a Barourilor din România, Institutul Național de Pregătire și Perfecționare a Avocaților – Centrul Teritorial Cluj și Baroul Cluj, în colaborare cu Editura Universul Juridic.

Cuvântul de deschidere a conferinței i-a aparținut domnului avocat Mircea Pop, decanul Baroului Cluj, care a vorbit despre incoerența legislativă manifestată prin numeroasele și celebrele Ordonanțe de Urgență emise de toate Guvernele din ultimii ani.

Temele prezentate în cadrul evenimentului au fost unele actuale și de un real interes pentru cei prezenți în sală și au fost prezentate de av. Cosmin Costaș, lect. univ. dr. la Facultatea de Drept a UBB („Despre paralelismul procedurilor fiscale și penale și alți demoni”), av. Elena-Mihaela Fodor, conf. univ. dr la Facultatea de Drept a Universității Dimitrie Cantermir din Cluj-Napoca („Contenciosul administrativ – controverse”), av. Ciprian Păun – conf. univ. dr. la Facultatea de Științe Economice a UBB și cadru didactic asociat la Plymouth State University din SUA („Prezumția de culpă în raporturile juridice fiscale. Cazul special al tranzacțiilor cu contribuabilii inactivi fiscal”) și av. Ovidiu-Laurențiu Podaru, conf. univ. dr. la Facultatea de Drept a UBB („Capcane și pseudo-capcane ale contenciosului urbanismului”).

În cadrul conferinței a avut loc și lansarea cărții „Drept financiar”, autori Cosmin Flavius Costaș și Mircea Ștefan Minea, moment moderat de domnul Mircea Pop, Decanul baroului Cluj.

Conferința de drept administrativ și fiscal – Cluj-Napoca was last modified: mai 4th, 2015 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.