Conferință Conferința AUTENTIC: „A avea DREPTATE vs. A fi FERICIT. Cum gestionezi un CONFLICT?”

222       0

Luni, 13 noiembrie 2023, de la ora 16:30, te așteptăm la cea de-a 13-a conferință AUTENTIC care se va desfășura la Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA) din București, Sala Multifucțională (parter). Aceasta poartă titlul „A avea DREPTATE vs. A fi FERICIT. Cum gestionezi un CONFLICT?”

Invitații dezbaterii sunt prof. univ. dr. Dumitru Borțun de la SNSPA și prof. univ. dr. hab. Bogdan Ciucă, președintele Academiei de Științe Juridice din România.

Conferințele AUTENTIC s-au născut atât din dorința lui Costi Gogoneață, gazda podcastului AUTENTIC 👉https://www.youtube.com/c/AUTENTIC-podcast, de a-și întâlni față în față prietenii din comunitatea canalului de youtube, dar și pentru a cunoaște oameni interesați de valorile educației autentice.

👉 Formularul de înscriere.

* Având în vedere prevederile legale în materia protecției datelor cu caracter personal, vă informăm că la evenimentul la care urmează să participați există posibilitatea să se realizeze filmări/fotografii. Totodată, este posibil ca aceste materiale să fie transmise live și în reluare pe universuljuridic.ro, să se regăsească în arhivele Universul Juridic, precum și promovate pe site-urile și pe rețelele noastre de socializare – Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn etc.
Completarea prezentului formular, plata taxei de participare, logarea dumneavoastră în platforma evenimentului sau orice corespondență din partea reprezentanților Universul Juridic, precum și prin participarea dumneavoastră la eveniment, semnifică acceptarea termenilor și condițiilor privind organizarea acestuia. Astfel, vă exprimați acordul pentru procesarea datelor cu caracter personal de către Universul Juridic pentru a primi informații cu privire la acest eveniment/alte evenimente Universul Juridic, oferte și/sau prezentări ale Universul Juridic, dar și newsletter. Totodată, completând acest formular, vă dați acordul și față de folosirea fotografiilor și/sau înregistrărilor video și posibila apariție a imaginii dumneavoastră în materialele filmate/fotografice, destinate diseminării pe canalele arătate.

Conferința AUTENTIC: „A avea DREPTATE vs. A fi FERICIT. Cum gestionezi un CONFLICT?” – 13 noiembrie 2023 was last modified: noiembrie 3rd, 2023 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.