[UPDATE: Clarificări privind organizarea concursului] Concurs pentru numirea în funcţie a inspectorului-şef al Inspecţiei Judiciare (termen-limită: 15 februarie 2019)

2 apr. 2019
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 762
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Update 2 aprilie 2019: Clarificări privind organizarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorului-șef al Inspecției Judiciare din perioada 21 decembrie 2018 – 28 martie 2019

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), CSM a dat publicității unele clarificări privind unele informații apărute în mass-media cu privire la concursul desfășurat pentru funcția de inspector-șef al Inspecției Judiciare din data de 27 martie 2019.

Respectivele clarificări au în vedere: desemnarea membrilor comisiei de concurs pentru numirea în funcția de inspector-șef al Inspecției Judiciare, anunțul privind ora concursului, ședința Secției pentru Procurori, fișele de notare, dar și baremul de notare.

Puteți vedea respectivul document aici.

Sursa informației


Update 28 martie 2019: Tabelul de clasificare a candidaților la funcția de inspector-șef al Inspecției judiciare

Potrivit site-ului oficial (www.csm1909.ro), la data de 28 martie 2019, a fost publicat tabelul de clasificare a candidaților la funcția de inspector-șef al Inspecției judiciare.

Puteți vizualiza respectivul tabel aici.

Sursa informației


Update 27 martie 2019: Prezentarea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de inspector-șef

În data de 27 martie 2019, la ora 8:30, a avut loc prezentarea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de inspector-șef.

Această prezentare a avut loc la sediul Consiliului Superior al Magistraturii din Calea Plevnei, nr. 141B, sector 6, București.

Sursa informației


Update 18 martie 2019: Lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru numirea în funcție a inspectorului-șef al Inspecției Judiciare

Pe site-ul oficial (www.csm1909.ro), s-a făcut publică lista finală a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concursul pentru numirea în funcție a inspectorului șef al Inspecției Judiciare organizat în perioada 21 decembrie 2018 – 28 martie 2019.

Pentru a vedea documentul care cuprinde respectiva listă, accesați aici.

De asemenea, conform calendarului, pe 27 martie va avea loc desfășurarea probei constând în prezentarea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de inspector-șef.

Sursa informației

Pachet: Principiile procedurei judiciare

Prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1090 din data de 19 decembrie 2018 s-a aprobat organizarea de către Consiliul Superior al Magistraturii, la București, în perioada 21 decembrie 2018 – 28 martie 2019, a concursului pentru numirea în funcție a inspectorului-șef al Inspecției Judiciare, în condițiile art. 65-67 din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, republicată, cu modificările ulterioare, precum și cele ale Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorului-șef al Inspecției Judiciare, aprobat prin Hotărârea Plenului Consiliului Superior al Magistraturii nr. 1074/3 decembrie 2018.

Vezi și Regulamentul privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorului-șef al Inspecției Judiciare (Ordin CSM nr. 1074/2018)

La concurs pot participa inspectorii judiciari în funcție care au calitatea de judecător.

Înscrierea candidaților la concurs se face la Consiliul Superior al Magistraturii, cu sediul în București, Calea Plevnei nr. 141 B, Sector 6, până la data de 15 februarie 2019, inclusiv, conform calendarului de desfășurare a concursului aprobat.

Cererile de înscriere depuse prin poștă sau prin serviciile de curierat vor purta pe plic data expediției și vor fi înaintate și prin fax la Consiliul Superior al Magistraturii, la numerele 021/311.69.42 sau 021/311.69.43.

Candidaturile vor fi însoțite de un proiect referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de inspector-șef, care se depune în 6 exemplare identice, pe suport hârtie, și în format electronic, pe suport specific. Proiectul poate avea cel mult 30 de pagini.

Concursul se va desfășura după următorul calendar:

21 decembrie 2018 – publicarea datei, locului și a calendarului concursului;

15 februarie 2019 – ultima zi de depunere a candidaturilor la Consiliul Superior al Magistraturii;

25 februarie 2019 – afișarea listei candidaților care îndeplinesc condițiile legale de participare la concurs;

26 februarie 2019 – data-limită de depunere a contestațiilor de către candidații respinși în urma verificării condițiilor legale de participare;

27 februarie – 15 martie 2019 — soluționarea de către Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a contestațiilor formulate de către candidații respinși în urma verificării și comunicarea hotărârilor către contestatori;

18 martie 2019 – afișarea listei finale a candidaților care îndeplinesc condițiile de participare la concurs;

27 martie 2019 – desfășurarea probei constând în prezentarea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de inspector-șef;

28 martie 2019 – publicarea tabelului de clasificare a candidaților.

La data concursului, candidații vor susține oral, în fața comisiei de concurs, proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcției de inspector-șef. Susținerea proiectului va fi transmisă în direct pe pagina de internet a Consiliului Superior al Magistraturii.

Calendarul aprobat va putea suferi modificări în funcție de numărul candidaților înscriși la concurs.

Cererea-tip de înscriere la concurs este anexată aici.

Pentru mai multe detalii, redăm în continuare Hotărârea Plenului CSM nr. 1074 din 3 decembrie 2018 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea și desfășurarea concursului pentru numirea în funcție a inspectorului-șef al Inspecției Judiciare, astfel cum a fost publicată de către CSM:

(Pentru a vedea documentul, vă rugăm dați refresh) 

Sursa informației

[UPDATE: Clarificări privind organizarea concursului] Concurs pentru numirea în funcție a inspectorului-șef al Inspecției Judiciare (termen-limită: 15 februarie 2019) was last modified: aprilie 2nd, 2019 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter