Comisia Europeană. Lansarea unei platforme de cooperare între întreprinderile din Uniunea Europeană și din Ucraina

7 iun. 2022
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 46

Comisia Europeană lansează o platformă de cooperare între întreprinderile din Uniunea Europeană și din Ucraina, mai ales după invadarea nejustificată de către Rusia și blocarea porturilor sale maritime, Ucraina nu a mai fost în măsură să își exporte produsele către destinații din întreaga lume prin porturile sale de la Marea Neagră.

Platforma susține punerea în aplicare a Planului de acțiune pentru culoarele de solidaritate UE-Ucraina, care urmărește să asigure faptul că Ucraina poate exporta cereale și importa bunurile de care are nevoie.

Multe acțiuni au fost deja finalizate: punctele naționale de contact specializate funcționează în prezent ca ghișee unice pentru cererile referitoare la țara lor, având rolul de a soluționa problemele logistice și de a stabili care sunt capacitățile de stocare.

De asemenea, statele membre înaintează demersuri pentru a accelera procedurile la punctele de trecere a frontierei, iar Comisia pregătește încheierea de acorduri privind transportul rutier cu Ucraina și Moldova în vederea eliminării altor blocaje.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

 

(Copyright: freepik.com)

Sursa informației

📱 Vezi și Comisia Europeană. Protecția consumatorilor, adaptate erei digitale

 

Comisia Europeană. Lansarea unei platforme de cooperare între întreprinderile din Uniunea Europeană și din Ucraina was last modified: iunie 7th, 2022 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.