Centrul de Resurse Juridice desfășoară un program de voluntariat antidiscriminare (termen-limită: 2 februarie 2017)

30 ian. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1712

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Centrul de Resurse Juridice pornește o nouă căutare de voluntari în cadrul programului Antidiscriminare pentru perioada 15 Feb – 15 Apr 2017.

Brașov: Conferința GDPR în profesiile liberale, instituții și companii

Se caută persoane serioase, harnice, cunoscătoare fine ale limbilor engleză și română și cu un simț înnăscut pentru respectarea drepturilor omului.

Centrul își propune să cultive talentul participanților ca viitori activiști pentru drepturile omului și să le ofere posibilitatea de a se dezvolta personal și profesional.

Centru are nevoie de voluntari în principal pentru traduceri (RO-ENG) și corecturi de documente, iar în măsura timpului disponibil, și activități de documentare și cercetare, asistare în organizarea de evenimente și campanii, monitorizare de presă.

De asemenea, voluntarii trebuie să vină la birou timp de minim 6 ore pe săptămână împărțite în modul cel mai convenabil pentru fiecare voluntar, în intervalul orar 9:00 – 17:00, de luni până vineri.

La schimb pentru eforturile lor, voluntarii vor primi acces la multe surse de informare, vor avea un program realmente flexibil și vor câștiga experiența lucrului într-un ONG.

Doritorii pot trimite un CV și un paragraf de prezentare la [email protected] până pe data de 2 februarie 2017.

Sursa informației

Centrul de Resurse Juridice desfășoară un program de voluntariat antidiscriminare (termen-limită: 2 februarie 2017) was last modified: ianuarie 30th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter