Candidatul desemnat de Curtea de Apel București pentru funcția de membru CSM

8 sept. 2016
6 voturi, medie: 4,17 din 56 voturi, medie: 4,17 din 56 voturi, medie: 4,17 din 56 voturi, medie: 4,17 din 56 voturi, medie: 4,17 din 5 (6 votes, average: 4,17 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1726
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La data de 7 septembrie 2016 a avut loc Adunarea Generală a judecătorilor Curții de Apel București, în vederea desemnării candidatului acestei instanțe pentru funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii dintre judecătorii care și-au depus candidatura, aceștia fiind domnul judecător Dragoș Alin Călin și doamna judecător Lia Savonea.

Adunarea Generală a fost legal constituită conform art. 14 alin. (1) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii prin prezența a cel puțin două treimi din numărul judecătorilor instanței, respectiv 175 din totalul de 195 judecători.

Esti avocat, magistrat, notar, executor judecatoresc, practician in insolventa sau consilier juridic? Atunci ai nevoie de pachetul Alpha Bank dedicat profesionistilor

În urma exercitării votului în mod direct, secret și personal de către judecătorii prezenți, conform art. 10 din același act normativ, candidatul desemnat pentru funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii este doamna judecător Lia Savonea, care a obținut 120 voturi din totalul de 170 voturi valabil exprimate, 5 buletine de vot fiind constatate nule.

 

 CONDUCĂTORUL BIROULUI DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Judecător ILEANA RUXANDRA TIRICĂ

Candidatul desemnat de Curtea de Apel București pentru funcția de membru CSM was last modified: septembrie 8th, 2016 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.