[UPDATE: Câștigătorii concursului] Camera Notarilor Publici București lansează un concurs de eseuri pentru studenți

3 dec. 2020
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 372

UPDATE 3 decembrie 2020: Câștigătorii concursului

Potrivit unui comunicat transmis, Camera Notarilor Publici București a premiat câștigătorii concursului de eseuri „Profesia notarială în era digitală”, desfășurat în perioada 5-19 noiembrie 2020, organizat în contextul aniversării a 25 de ani de notariat public în România.

 

 

Astfel, premiul I a fost câștigat de Radu Artiom, premiul II a revenit studentei Diana-Elena Vlad, iar pe locul III s-a clasat studentul Alexandru-Vlad Dima. Câștigătorii sunt studenți ai Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Campanie Craciun UJmag 2020

 

 

 

 

De asemenea, concursul de eseuri a fost organizat de Camera Notarilor Publici București, în colaborare cu Asociația Studenților în Drept din cadrul Facultății de Drept a Universității din București, iar premiul I a constat într-un iPad, iar locurile II și III în vouchere în valoare de 400 de lei și, respectiv, 300 de lei.

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației


Videoconferința regională de insolvență Buzău

Potrivit unui comunicat transmis, Camera Notarilor Publici București lansează joi, 5 noiembrie 2020, un concurs de eseuri cu ocazia împlinirii a 25 de ani de notariat public în România, care este adresat studenților de la Facultatea de Drept a Universității din București și își propune să descopere viziunea viitoarelor generații de specialiști asupra modului de adaptare a domeniului notarial la era digitală.

Astfel, studenții care își doresc să participe la concurs trebuie să trimită, până la data de 19 noiembrie 2020, un eseu cu tema „Profesia Notarială în era digitală”,  la adresa de e-mail: [email protected], în care să prezinte viziunea lor despre viitorul profesiilor juridice.

De asemenea, comisia de specialitate care va juriza eseurile este formată din trei notari publici de renume, iar cele mai bune trei dintre ele vor fi premiate cu un iPad (locul I) și două vouchere de 400 și 300 de lei (locul II și III), pe care studenții le pot folosi în magazinele Cărturești din țară. Desemnarea premiilor se va face, online, în data de 26 noiembrie.

Pentru detalii suplimenatre, vă rugăm să accesați sursa informației.

Sursa informației

[UPDATE: Câștigătorii concursului] Camera Notarilor Publici București lansează un concurs de eseuri pentru studenți was last modified: decembrie 3rd, 2020 by Universul Juridic

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter