Camera Consultanților Fiscali. Examenul interviu pentru dobândirea calității de consultant fiscal/consultant fiscal asistent (10 decembrie 2021)

2 dec. 2021
Vizualizari: 243

Camera Consultanților Fiscali organizează un examen în vederea dobândirii calității de consultant fiscal/consultant fiscal asistent pentru persoanele care îndeplinesc condițiile prevăzute la art. 34 din Regulamentul pentru organizarea examenului de atribuire a calității de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent, în data de 10 decembrie 2021.

Astfel, examenul va consta într-un interviu ce va fi susținut online, în data de 10 decembrie 2021.

Dosarele de înscriere se pot transmite prin servicii poștale sau se pot depune la sediul Camerei Consultanților Fiscali din București, până la data de 8 decembrie 2021.

 

Condițiile de participare pot fi vizualizate aici.

Pentru mai multe informații, vă invităm să accesați sursa informației.

Sursa informației

(Copyright foto: freepik)

Vezi și Camera Consultanților Fiscali. Curs online cu tema „Accizele și alte taxe speciale” (23 noiembrie 2021)

Camera Consultanților Fiscali. Examenul interviu pentru dobândirea calității de consultant fiscal/consultant fiscal asistent (10 decembrie 2021) was last modified: decembrie 2nd, 2021 by Universul Juridic

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.