Călin-Andrei Zamfirescu: Modificările Codului fiscal în dezbaterea Congresului Avocaților 2016

14 apr. 2016
2 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 52 voturi, medie: 3,00 din 5 (2 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 1175
 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

La finele Congresului Avocaților, președintele de onoare al UNBR, avocat dr. Călin-Andrei Zamfirescu a remarcat faptul că atmosfera a fost calmă, fără dezbateri extrem de disputate, temele fiind cunoscute anterior congresului. Potrivit declarațiilor domniei sale, congresul a fost important și prin faptul că se desfășoară într-un moment premergător adoptării unor modificări legislative importante pentru profesia de avocat, modificări la Legea pensiilor avocaților și a Legii profesiei de avocat. „Cel mai important moment, ca actualitate, îl reprezintă și adaptarea unor modificări la legislația secundară a profesiei, respectiv la Statutul profesiei de avocat, privind ultimele dispoziții din Codul fiscal, care se referă la activitățile dependente și independente, respectiv, modificarea unor anexe la Statut, care ilustrau modelele de contracte, recomandate pentru contractele de colaborare sau salarizare între profesii” – a mai spus avocat dr. Călin-Andrei Zamfirescu.

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Călin-Andrei Zamfirescu: Modificările Codului fiscal în dezbaterea Congresului Avocaților 2016 was last modified: mai 5th, 2016 by Călin-Andrei Zamfirescu

Vă recomandăm:

Despre autor:

Călin-Andrei Zamfirescu

Călin-Andrei Zamfirescu

Este Partener Senior în cadrul societății de avocați Zamfirescu Racoti & Partners și unul dintre experții de marcă din România în domeniul litigiilor și arbitrajului comercial, fiind implicat în proiecte complexe interne și internaționale.
A mai scris:

Abonează-te la newsletter