Călin-Andrei Zamfirescu: Modificările Codului fiscal în dezbaterea Congresului Avocaților 2016

14 apr. 2016
Vizualizari: 1515

La finele Congresului Avocaților, președintele de onoare al UNBR, avocat dr. Călin-Andrei Zamfirescu a remarcat faptul că atmosfera a fost calmă, fără dezbateri extrem de disputate, temele fiind cunoscute anterior congresului. Potrivit declarațiilor domniei sale, congresul a fost important și prin faptul că se desfășoară într-un moment premergător adoptării unor modificări legislative importante pentru profesia de avocat, modificări la Legea pensiilor avocaților și a Legii profesiei de avocat. „Cel mai important moment, ca actualitate, îl reprezintă și adaptarea unor modificări la legislația secundară a profesiei, respectiv la Statutul profesiei de avocat, privind ultimele dispoziții din Codul fiscal, care se referă la activitățile dependente și independente, respectiv, modificarea unor anexe la Statut, care ilustrau modelele de contracte, recomandate pentru contractele de colaborare sau salarizare între profesii” – a mai spus avocat dr. Călin-Andrei Zamfirescu.

👍Vezi detalii privind desfășurarea Congresului avocaților 2016!

Călin-Andrei Zamfirescu: Modificările Codului fiscal în dezbaterea Congresului Avocaților 2016 was last modified: mai 5th, 2016 by Călin-Andrei Zamfirescu

PARTENERI INSTITUȚIONALI

Vă recomandăm:

Rămâi la curent cu noutățile juridice

Despre autor:

Călin-Andrei Zamfirescu

Călin-Andrei Zamfirescu

Este Partener Senior în cadrul societății de avocați Zamfirescu Racoti & Partners și unul dintre experții de marcă din România în domeniul litigiilor și arbitrajului comercial, fiind implicat în proiecte complexe interne și internaționale.
A mai scris: