CAFR. Examenul pentru atribuirea calităţii de auditor financiar (noiembrie 2017)

24 oct. 2017
0 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 50 voturi, medie: 0,00 din 5 (0 votes, average: 0,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this post.
Vizualizari: 636

Recomandări

 

Universuljuridic.ro PREMIUM

Aici găsiți informaţiile necesare desfăşurării activităţii dvs. profesionale.

Universuljuridic.ro PREMIUM pune la dispoziția profesioniștilor lumii juridice un prețios instrument de pregătire profesională. Oferim un volum vast de conținut: articole, editoriale, opinii, jurisprudență și legislație comentată, acoperind toate domeniile și materiile de drept. Clar, concis, abordăm eficient problematicile actuale, răspunzând scenariilor de activitate din lumea reală, în care practicienii activează.

Testează ACUM beneficiile Universuljuridic.ro PREMIUM prin intermediul abonamentului GRATUIT pentru 7 zile!

🔑Vreau cont PREMIUM!


 

Pe site-ul CAFR a fost publicat anunțul privind organizarea examenului de competență din luna noiembrie 2017.

Astfel, potrivit anunțului, Camera Auditorilor Financiari din România organizează în luna noiembrie 2017 sesiunea examenului de competență profesională, pentru atribuirea calității de auditor financiar.

Perioada de înscrieri la examen este 30 octombrie – 10 noiembrie 2017.

Programul de înscrieri este de luni până vineri, între orele 9:00 – 15:00.

Calendarul examenului este următorul:

– Proba teoretică (I) – sâmbătă, 18 noiembrie 2017;
– Proba grilă (II) – duminică, 19 noiembrie 2017;
– Proba practică (III) – sâmbătă, 25 noiembrie 2017.

La examen se pot înscrie următoarele categorii de persoane (numai după participarea la cursul obligatoriu de pregătire profesională aferent anului 2017, organizat în sistem e-learning sau în sistem clasic în luna octombrie 2017):

– stagiarii care au finalizat perioada de stagiu și se află în perioada legală în care pot susține examenul de competență profesională;
– stagiarii care au fost respinși la alte sesiuni de examen și se află în termenul legal pentru susținerea examenului.

Taxa de examen este de 400 lei/probă și se poate achita prin bancă, la casieria de la sediul Camerei sau la Reprezentanțele CAFR din țară.

În vederea înscrierii la examen, candidații vor depune personal sau prin delegat (împuternicire de mână) la sediul Camerei din București, Str. Sirenelor, nr. 67-69, Sector 5, sau la sediul reprezentanțelor CAFR din Iași, Brașov, Cluj si Timișoara următoarele documente:

cerere-model
– copia documentului care atestă achitarea taxei de înscriere;
– copie buletin/carte de identitate;
– 4 fotografii tip buletin pentru 3 probe (3 fotografii pentru 2 probe; 2 fotografii pentru 1 probă).

Înscrierile se fac personal sau prin delegat (împuternicire de mână). Dosarele primite prin orice altă modalitate (poștă, curier etc.) nu vor fi luate în considerare.

Au fost anexate anunțului Tematica și bibliografia examenului, precum și Regulament de organizare și desfășurare al examenului.

Sursa informației

CAFR. Examenul pentru atribuirea calității de auditor financiar (noiembrie 2017) was last modified: octombrie 24th, 2017 by Universul Juridic
0 Shares

Recomandări

Vă recomandăm:

Despre autor:

Universul Juridic

Universul Juridic

UniversulJuridic.ro reprezintă doar o mică parte din proiectul final ale cărui conținut și funcționalități vor fi într-o continuă dezvoltare, în funcție de necesitățile și dorințele dumneavoastră.

Abonează-te la newsletter